Cine este și cu ce se ocupă socrul Elenei Gheorghe. Cântă într-un local din centrul Bucureștiului

 Oana Pantazi
.

Cine este și cu ce se ocupă socrul Elenei Gheorghe. Pe ea o cunoaște o țară întreagă, dar puțini știu că socrul Elenei Gheorghe este un interpret faimos de muzică lăutărească. Aurel Ene cântă alături de taraful său într-un renumit local din Capitală și se bucură de mult succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă socrul Elenei Gheorghe. Socrul Elenei Gheorghe, Aurel Ene, este unul dintre cei mai reputați soliști de muzică lăutărească și la fel de cunoscut ca nora lui printre fanii muzicii de gen. De altfel, fiul artistului și soțul Elenei, Cornel, a moștenit talentul muzical al tatălui său, pe vremuri acesta fiind coleg de trupă cu Elena și trombonist în Mandinga. De asemenea, și mama artistei, Marioara Man Gheorghe, este cântăreță de muzică populară, așadar vorbim despre o familie cu har muzical. De altfel, socrul Elenei Gheorghe face furori cu muzica sa într-un renumit local din centrul Bucureștiului.

243298646_2973486159565560_309871295451511178_n243298646_2973486159565560_309871295451511178_n

Cine este și cu ce se ocupă socrul Elenei Gheorghe. Cântă muzică lăutărească și muzică populară

Aurel Ene, socrul Elenei Gheorghe, este un reputat interpret de muzică lăutărească, dar și populară și, în timp ce nora lui face furori pe scene mari, precum cea de la Sala Palatului, acesta încântă cu vocea și cu clarinetul său iubitorii muzicii autentice, într-un local de pe Calea Moșilor.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Elenei Gheorghe: „De două nopți…'

Citește și: Ce boală a făcut Nicholas, fiul Elenei Gheorghe: „O forma destul de severă”

Citește și: Elena Gheorghe, mărturisire dureroasă: „Medicii nu-mi dădeau șanse să rămân însărcinată pe cale naturală'

Citește și: Mama Elenei Gheorghe, pentru prima dată la medicul estetician. Și-a făcut tratament împotriva căderii părului cu injecții din propria plasmă!

Poate nu întâmplător socrul Elenei Gheorghe a fost coleg la ansamblu cu Marioara Man, mama artistei, cei doi cântând nu o dată pe aceeași scenă, dar și la evenimente private. În această perioadă, socrul artistei cântă alături de taraful său, pe o terasă din centrul orașului, unde vin cu precădere iubitorii muzicii populare și de petrecere, printre fanii artistului numărându-se și Mircea Dinescu.

Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei

Cum socrul Elenei Gheorghe este artist, la fel ca și mama ei, talentul s-a moștenit și la copiii lor, iar pasiunea pentru muzică i-a făcut să se întâlnească. Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și au doi copii superbi. Puțină lume știe însă cum a început povestea lor de dragoste.

„Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie.

De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu”, a povestit Elena Gheorghe într-un interviu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton