Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Harry Arampatzis este doctor în farmacologie

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Celebra prezentatoare de știri Anca Lungu a renunțat la cariera sa din România pentru a se muta în Franța, alături de soțul ei. Vedeta formează un cuplu cu Harry Arampatzis și au împreună un fiu, Georgios Alexander. De asemenea, jurnalista mai are o fiică din prima căsnicie cu Ștefan Lungu. Iată cum arată și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Anca Lungu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la Antena 1. În urmă cu 5 ani, știrista a decis să renunțe la cariera din România și s-a mutat în Franța, alături de actualul ei soț, Harry Arampatzis. Alina Lungu este extrem de discretă cu viața sa de familia si putini sunt cei care știu cu ce se ocupă partenerul acesteia.

anca lungu si Harry Arampatzisanca lungu si Harry Arampatzis

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu. Anca Lungu a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar împreună au o fiică, pe Natalia Adriana. Cei doi au divorțat, iar ulterior jurnalista l-a cunoscut pe Harry Arampatzis. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cu timpul s-au îndrăgostit și au decis să-și întemeieze o familie.

Citește și: Anca Lungu, detalii inedite despre viața ei în Franța, alături de soțul milionar: „Nu sunt adepta răsfățului extravagant”

Citește și:Anca Lungu revine în televiziune, cu o emisiune culinară, la Prima TV: „După aproape 5 ani de pauză…”

Citește și:Kamara are o nouă iubită. Cine este Gabriella Nastas și cum a început relația lor: „Eu îi cunosc părinții. Ne știm de foarte mulți ani'

Citește și:Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Eu alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat. Am promis lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare”

Cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Lungu

Anca Lungu, fosta jurnalistă de la Antena 1, a decis să se mute din România, în urmă cu cinci ani. După divorțul de Ștefan Lungu, jurnlista s-a mutat în Franța, alături de actualul ei soț, Harry Arampatzis. Vedeta și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu multi ani, iar la inceput au fost prieteni. Ulterior, s-au îndrăgostit și au decis să-și întemeieze o familie.

Au împreună un fiu, pe Georgios Alexander, născut în 2018, iar Anca Lungu mai are o fiică din căsnicia cu Ștefan Lungu, Natalia. În urmă cu cinci ani, jurnalista s-a mutat în Franța, alături de Harry și de cei doi copii. Harry Arampatzis este fondatorul și CEO-ul companiei de produse cosmetice Universkin. Soțul Ancăi Lungu are doctorat în farmacologia pielii, iar compania sa are o echipă de experti formati din dermatologi, chirurgi plastici, bioogi, patologi, chimiști și farmacisti pentru a formula produse de skincare. Frumoasa șatenă a declarat în urmă cu ceva timp că i-a fost foarte greu să părăsească România, dar cu timpul s-a adaptat vietii din Franța.

Probabil că m-aș fi mutat oriunde ar fi fost el. Despre asta a fost vorba. Să fim împreună și să putem forma o familie. Ne cunoșteam de foarte puțin timp când am luat decizia. După încă puțin timp s-a întâmplat să apară și Viorgos în ecuație, fiul nostru. Apoi m-am mutat fără să mă gândesc prea mult (…) Știam că nu va fi ușor, dar în același timp știam că e un pas înainte.’a mărturisit Anca Lungu, pentru Xtra Night Show.

Harry Arampatzis este prieten cu soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan

Harry Arampatzis a locuit vreme de opt ani în Statele Unite ale Americii, iar ulterior a urmat un master în știinta cosmetologiei în Franța. A locuit la Nisa și făcea naveta la Paris, unde a lucrat initial. Harry Arampatzis are o relație de prietenie strânsă cu soțul Andreei Berecleanu, Constantin Stan. La un moment dat, Harry a venit în România și avea să o cunoască pe Anca Lungu, prietenă cu jurnalista Andreea Berecleanu.

Anca Lungu a recunoscut că relația cu Harry Arampatzis a început într-o perioadă dificilă și nu i-a fost deloc ușor. Nu a durat mult si s-au mutat împreună,după care a venit pe lume fiul lor și au decis să se mute în Franța. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe celălalt, dar mai mult decât atât a fost și decizie rațională, adică am cântărit foarte bine lucrurile și de o parte și de cealaltă. Ne-am asumat riscurile, pentru că sunt foarte multe riscuri’, a adăugat fost prezentatoare TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton