Cine este și cum arată Alexia, sora Adei Galeș de la America Express. Cele două nu și-au vorbit vreme de doi ani

.

Cine este și cum arată Alexia, sora Adei Galeș de la America Express. Ada Galeș se numără printre vedetele care participă la America Express 2023. Actrița participă alături de mama ei, Antoaneta Galeș și au parte de o aventură inedită. Cu toate astea, putini știu că Ada Galeș are o soră vitregă, Alexia, mai mică decât ea. Iată cum arată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Alexia, sora Adei Galeș de la America Express. Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoaneta Galeș, participă la America Express 2023. Cele două au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Soarelui, alături de alte șapte echipe. Nu multă lume știe că Ada Galeș are o soră vitregă mai mică, Alexia.

alexia galesalexia gales

Cine este și cum arată Alexia, sora Adei Galeș de la America Express. Alexia Galeș este sora vitregă a Adei Galeș. Cele două sunt surori doar de tată, iar relația lor a devenit mai bună anul acesta, când actrița a decis să se apropie de sora ei. Alexia se pare că moștenește aceeași pasiune, și anume actoria.

Citește și: America Express 30 octombrie – Ada Galeș a izbucnit în lacrimi în timpul misiunii. De ce a fost la un pas să cedeze: „Am început să plâng, am clacat!'

Citește și:Ada Galeș, dezvăluiri din culisele America Express. Ce nu se difuzează la TV: „Oamenii mai au un pic și mor aici'

Citește și:Dana Marijuana a fost internată într-o clinică de psihiatrie: „Au crezut că mă sinucid. Simțeam că dimineața renasc și că noaptea mor…”

Citește și:Alexia și Aris Eram, mărturisire în lacrimi, în fața preotului, la America Express: „E ca un tată pentru noi. M-am rugat pentru…”

Cine este și cum arată Alexia, sora Adei Galeș de la America Express

Ada Galeș se numără printre vedetele care participă la America Express 2023. Actrița formează o echipă cu mama ei, scriitoarea Antoaneta Galeș, iar împreună au decis să aibă parte de o aventură inedită, pe Drumul Soarelui. Deși este cunoscută de multă lume, putină lume știe că Ada Galeș are o soră vitregă, pe Alexia, din partea tatălui. Alexia și Ada Galeș nu și-au vorbit vreme de doi ani și nu au avut o relație apropiată.

Cu toate acestea, anul trecut, cele două s-au apropiat, iar acum au o relație specială. „Eu cu sora mea nu am vorbit doi ani. Mă certa, nu aveam o relație foarte apropiată”, a spus Alexia, în emisiunea „Vorbește lumea”. De asemenea, Ada Galeș a mărturisit că s-a apropiat de sora ei vitregă după ce au purtat mai multe discuții interesante. „Am inceput să ne apropiem anul acesta și așa am început și aceste discuții pe care le avem în fața camerei.” Alexia Galeș este activă în mediul online și împărtășește aceeași pasiune cu sora ei. Tânăra vrea să devină actriță și are multe imagini de pe scena teatrului.

Ce spune Ada Galeș despre sora ei vitregă, Alexia

Ada Galeș este fiica scriitoarea Antoaneta Galeș. Cele două au o relație specială și își împărtășesc fiecare experiență întâlnită, motiv pentru care au decis să meargă împreună la America Express. Într-un interviu, Ada Galeș a vorbit despre sora ei vitregă, Alexia. Cele două au în prezent o relație apropiată. Menționăm că actrița mai are o soră mai mică, Ana, tot din partea tatălui, dar care preferă să fie discretă.

„În sensul în care cred că a trecut ea peste și prin adolescența ei și am reușit să ne reconectăm. O admir și o respect enorm pe Alexia și îmi pare teribil de rău dacă am făcut ceva să o rănesc. Atât eu, cât și Toni (mama) avem un stil destul de ferm și care are multe pretenții în interacțiune, probabil că a fost mult, mai ales că nu locuiam împreună. 

Acum a recuperat Alexia teren și îmi seamănă enorm, îmi trimite liste cu ce am de făcut și mă ceartă (cu candoare și amuzament), că e social media managerul meu și își ia treaba foarte în serios. „, a spus Ada Gales, potrivit paginadepsihologie.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton