Cine este și cum arată Angela, soția lui Răzvan Popescu. Sunt împreună de 13 ani

 Oana Pantazi
.

Pe el îl știe o lume întreagă, însă puțini știu cine este și cum arată soția lui Răzvan Popescu, de la Radio ZU. Cei doi formează un cuplu de 13 ani și, chiar dacă mulți s-ar aștepta să provină din aceeași branșă, Angela are o profesie cu totul diferită. Iată cum arată și cu ce se ocupă soția lui Răzvan Popescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Angela, soția lui Răzvan Popescu. Matinalul de la Radio Zu a adunat în timp un capital imens de popularitate, însă puțini știu cum arată și mai ales ce profesie are Angela, soția acestuia. Deși are un partener care este permanent în atenția publicului, ea este extrem de discretă.

razv9razv9

Cine este și cum arată Angela, soția lui Răzvan Popescu

În timp ce el este un extrovertit și buna sa dispoziție este molipsitoare, cu siguranță soția lui, cadru militar, este mult mai sobră în viața de zi cu zi. Asta nu înseamnă că nu se completează perfect reciproc. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și formează un cuplu foarte frumos. Răzvan a povestit recent cum a avut șansa de a-și cunoaște partenera de viață, dezvăluind în același timp și cu ce se ocupă Angela.

Citește și: Cum arată Răzvan Popescu, la aproape un an de la operația de micșorare a stomacului. A ajuns la 74 de kilograme: „Sunt în etapa în care…”

Citește și: Câte kilograme a slăbit Răzvan Popescu, la 4 luni de la operația de micșorare a stomacului:„Soția lui Dan Negru e dezamăgită că…

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio ZU a slăbit 24 de kg, după operația de micșorare a stomacului:’Senzația de foame nu mai există’

Am cunoscut-o printr-un prieten care a fost coleg de Academie cu ea în urmă cu 13 ani. Faptul că soția mea este, pe lângă conferențiar universitar, cadru militar nu înseamnă că face instrucție cu mine.

E doar o prejudecată. Angela e genul de om care știe să își lase problemele la ușa casei. Știe să fie omul cald, partenerul înțelegător, prietena, confidenta de care ai nevoie atunci când ești pus în situația de a lua o decizie importantă pentru viața ta', a mărturisit Răzvan Popescu de la ZU pentru Fanatik.

Răzvan Popescu: „Programul de la radio nu îmi afectează viața personală”

Cine este și cum arată Angela, soția lui Răzvan Popescu. Omul de radio a dezvăluit că profesia nu-l împiedică să aibă o viață de cuplu normală, cu atât mai mult cu cât are un program destul de lejer. Mai mult, Răzvan Popescu dezvăluie că el și Angela sunt la fel de apropiați ca la începutul relației, dar și că nu sunt genul de cuplu care se izolează de prieteni.

„Programul de la radio nu îmi afectează viața personală, pentru că nu am programul care să presupună să stau plecat de acasă cu anii, cu săptămânile. Am un program normal, unii îl consideră lejer. Depinde fiecare cum se raportează. Relația cu soția o văd la fel ca la început. Suntem la fel de apropiați, la fel de mult ne bucurăm să petrecem timp împreună.

Vin cu același drag către casă, pentru că avem aceeași bucurie de a ne petrece timpul împreună. Inclusiv vacanțele. Iar anul acesta tocmai ne-am întors dintr-o vacanță pe care am petrecut-o doar noi doi. Asta nu înseamnă că suntem genul de cuplu care se izolează. Nu suntem genul ăla de cuplu. Am reușit să găsim un echilibru între timpul petrecut împreună versus a petrece timp cu prietenii', a dezvăluit Popescu de la ZU, în exclusivitate pentru sursa citată.

Există și nemulțumiri în cuplul lor? Ca în orice relație, în timp, apar și mici frustrări sau neajunsuri, iar în ce-i privește pe ei, Răzvan spune că soția e nemulțumită că au renunțat la un obicei care, la începutul căsniciei, le era tare drag.

„Timpul meu liber este la fel ca al fiecărui om. Ne place să ne uităm împreună la seriale, să gătim, să ne vizităm. Un lucru pe care soția mi-l reproșează mai în glumă, mai în serios, este că la începutul relației făceam drumeții montane împreună. Obicei abandonat, dar pe care sper să-l reluăm', a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton