Cine este și cum arată Codruța, soția lui Dan Negru

 Lupescu Anca
.

Dan Negru are o familie frumoasă pe care o ţine departe de camerele de filmat. În trecut, Dan Negru a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să își expună soția, pe Codruța, și pe copiii săi. Prezentatorul a spus că nu își dorește ca familia lui să aibă apariții mondene, mai ales că soția lui, Codruța, este medic stomatolog, deci nu are nicio legătură cu lumea mondenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

El a povestit într-un interviu acordat Revistei VIVA! despre motivele pentru care nu își expune familia, pe cei doi copii și pe Codruța. Mai mult, el se mândrește cu faptul că a reușit să își țină viața privată departe de luminile reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden', a spus Dan Negru.

El a mai povestit că nu există o rețetă ideală pentru o căsnicie de succes, dar a povestit că părinții lui au fost căsătoriți timp de 45 de ani, până tatăl lui a încetat din viață.

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic', a mai spus el despre căsnicia cu soția sa, Codruța.

Cine este Codruța, soția lui Dan Negru

„Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire', a dezvăluit Dan Negru.

Codruța este medic stomatolog și are un salariu bun. Prezentatorul de la Antena 1 este căsătorit de 14 ani cu femeia care i-a dăruit și doi copii, pe Daria și Bogdan.

Dan Negru și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după aproape cinci ani de relație. Cei doi au, așadar, aproape 20 de ani de relație.

În ceea ce privește nunta lor, Dan Negru își amintește că au avut foarte puțini invitați.

„Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…', spunea Dan Negru despre nunta sa cu Codruța.

Mai mult, prezentatorul a explicat că nu se expune prea des cu Codruța și cei doi copii ai săi.

‘Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei. 
Nu ma duc la tv decăt in show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog adică n-are nicio legatură cu showbizul. 
E liniște așa… In fotografia asta e cea mai frumoasa secundă a verii…. Fericit poți să fii oriunde , oricum și oricând dar niciodată lănga oricine !’, a explicat Dan Negru
, despre motivele pentru care el și Codruța sunt discreți.

într-un interviu pe care Dan Negru ni l-a acordat la începutul acestei veri, ne-a povestit despre cât de importantă este familia pentru el și cât de implicat este în viața celor doi copii ai săi.

Dan-Negru-probleme-cu-invitatii-pentru-filmarile-de-Revelion-2-1Dan-Negru-probleme-cu-invitatii-pentru-filmarile-de-Revelion-2-1

„Eu mă consider în delegaţie (când se află în București – n.r.) , nu mă consider acasă. Mă simt bine la Timişoara, mă simt acasă, mă duc acasă. Aici vin la serviciu, acolo mă duc acasă. Copiii mei sunt tot în Bucureşti, mama e în Timişoara. Aşa că stăm şi acolo şi aici, pendulăm între două oraşe. Soţia mea e medic stomatolog şi e puţin cu telecomanda şi atunci stă numai pe Netflix. Eu sunt exact în partea opusă. Eu înregistrez programele de televiziune ale tuturor colegilor mei, asta spre disperarea Codruţei. (…) E o nebunie în aţi arăta tot, casă, pantaloni. Se zice că fetiţele sunt mai apropiate de tptici. Băiatul a descoperit acum Star Wars. Toată casa mea e ticsită de Darth Vader, etape prin care trec. Soţia mea e mai liniştită, stă la lecţii cu fetiţa şi eu stau cu Star Wars. Îmi mai ajut şi eu la lecţii.’, a spus atunci Dan Negru la Interviurile VIVA!

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: ‘A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție’

Citește și: Primele imagini cu Raluca Pastramă după ce ar fi bătut-o Pepe! Unde a mers la scurt timp după ce l-a reclamat la Poliție

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm’/ EXCLUSIV

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…’/ EXCLUSIV

În urmă cu 10 ani, Dan Negru, soția lui și fiica lor, Dara, au fost protagoniștii unui pictorial exclusiv pentru revista VIVA!

Ce salariu are Dan Negru

Salariul lui Dan Negru este, din nou, subiect de discuție în mediul online. Și în afara lui. S-a vorbit, aproximativ dintotdeauna, despre sume colosale, nemaivăzute și nemaiauzite în televiziune din România.

„România are o piața săracă de publicitate , undeva la juma de miliard de totul. De exemplu, Ungaria, o țară mult mai mică are o piața de publicitate mai mare pentru că puterea de cumpărare e mai mare. Golden Age-ul câștigurilor în televiziune a fost în perioada anilor 2000 pentru că netul încă nu apăruse, televiziunile de nișă nu existau nici ele și consumul TV era uriaș  pentru că singură distracție a romanului era televizorul', a spus Dan Negru, ferindu-se să dezvăluie cât câștigă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton