Cine este și cum arată fratele Gabrielei Cristea. Emil este căsătorit și are doi copii

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată fratele Gabrielei Cristea. Gabriela Cristea are o carieră de succes și o familie minunată alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cu toate acestea, prezentatoarea tv nu are o relație bună cu tatăl și fratele ei. Emil este fratele Gabrielei Cristea, iar în trecut, cei doi și-au adus acuzații grave reciproce. Iată cum arată Emil Cristea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată fratele Gabrielei Cristea. Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Prezentatoarea de la Antena Stars a muncit foarte mult pentru a ajunge omul care este astăzi. Soția lui Tavi Clonda și-a înfruntat familia pentru a-și îndeplini dorința de a avea o carieră în televiziunea. Nici măcar fratele ei nu i-a fost alături.

emilemil

Cine este și cum arată fratele Gabrielei Cristea. Vedeta TV a decis să-și urmeze visul și în prezent are o carieră de succes în televiziune. Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu a rămas în relații bune cu tatăl și fratele ei. De asemenea, vedeta nu a participat la înmormântarea mamei sale, de frică să nu fie bătută.

Citește și: De ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau, pentru că…'. Cereau 1 milion de euro potențialilor cumpărători

Citește și:„Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie”. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește și:Marea poetă Angela Marinescu a murit la 83 de ani: „O forță a naturii, o scriitoare fabuloasă și un om provocator și intens”

Citește și:Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

Cine este și cum arată fratele Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea este cunoscută de multă lume, dar putini sunt cei care știu că prezentatoarea tv are un frate mai mic. Vedeta are o relație tensionată cu Emil, fratele ei, cu care nu a mai vorbit de ani buni. Gabriela Cristea a declarat în nenumărate rânduri că are o relație rece cu familia ei, și nu a participat la înmormântarea mamei sale. Emil Cristea este mai mic decât Gabriela Cristea și este căsătorit cu Laura, femeia care i-a dăruit doi băieți minunați. Mai mult, la doar 9 luni după ce vedeta tv a adus-o pe lume pe Victoria, fratele ei a devenit tătic pentru a doua oară. Se pare totuși că acest lucru nu i-a apropiat pe cei doi frați.

Spre deosebire de sora lui, Emil Cristea nu este activ în mediul online și duce o viață departe de lumina reflectoarelor. Gabriela și Emil Cristea au ajuns să aibă o relație rece din cauza discuțiilor vechi care au avut loc în trecut, între prezentatoarea tv și părinții lor. Totul a început când Gabriela avea 18 ani. Atunci s-a certat cu părinții ei și a ales să plece de acasă. În 2010, mama vedetei s-a stins din viață, dar prezentatoarea tv nu a mers la înmormântarea acesteia.

Totuși, în anul 2013, fratele Gabrielei Cristea a fost acuzat de tatăl lui că nu îl mai caută și nu mai vorbește cu el. Atunci, Emil Cristea, părea să fie de partea surorii sale. „As vrea sa ii raspund tatalui meu de ce nu mai vorbesc cu el si de ce nu l-am vizitat la spital. Mama nu avea un an de cand murise si el m-a chemat sa imi spuna ca are iubita. In ultimii doi ani, tata a fost de trei ori la mormantul mamei mele. Prima oara cu niste rude venite din strainatate, care nu au putut ajunge la inmormantare, si de inca doua ori cu televiziunile dupa el. In ultimii ani, el a iesit la TV si ne-a facut cum i-a venit la gura si pe mine si pe sora mea si atunci se mai intreaba de ce nu mai vorbesc cu el. Eu ii doresc multa sanatate, sa fie fericit si il sfatuiesc sa nu mai umble din televiziune in televiziune. Si, atunci, poate va avea si copiii langa el', declara el la acea vreme.

Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre conflictele pe care le-a avut cu familia ei. De asemenea, prezentatoarea de la Antena Stars a dezvăluit și motivul pentru care nu a participat la înmormântarea mamei sale. Gabriela Cristea a fost aspră criticată pentru că nu și-a condus mama pe ultimul drum.

La mai bine de zece ani de la moartea mamei sale, Gabriela Cristea a spus adevărul. „Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că…sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. Că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic’, a spus Gabriela.  Întrebată dacă merge la mormântul mamei sale, Gabriela a mărturisit că vorbește deseori cu cea care i-a dat viață. „Am întâlnirile mele cu ea, în care vorbesc. Și vorbesc foarte des cu ea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton