Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Antonia e model

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Ionuț Rusu se numără printre vedetele care participă la America Express 2023. Acesta face echipă cu George Tănase și au acceptat provocarea de a avea parte de cea mai inedită aventură din viața lor. Deși este cunoscut de multă lume, putini știu cine este iubita lui Ionuț Rusu. Iată cine este Antonia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Ionuț Rusu a devenit faimos după ce a participat la iUmor și le-a câștigat simpatia telespectatorilor. Este comediant, prezentator și concurent la America Express.

imgimg

Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express. Ionuț Rusu este foarte discret cu viața sa personală, si putini stiu cine este iubita lui. Comediantul are o relație cu Antonia, model,dar pe care preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Ionuț Rusu, despre colaborarea cu Mircea Bravo și onorariul primit, după ce a jucat în filmul Nuntă pe bani: „M-a plătit extrem de bine, îl recomand' / EXCLUSIV

Citește și:George Tănase și Ionuț Rusu, despre America Express, sezonul 6: „Am petrecut în sărăcie. A sosit momentul ca băieții să devină bărbați”

Citește și:Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Credeam că este împreună cu Ioana Ignat”

Citește și:Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…”

Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Rusu de la America Express

Ionuț Rusu a devenit faimos în urmă cu câțiva ani, după ce a început să posteze clipuri video haioase pe rețelele de socilizare. Ulterior, a participat la iUmor și a ajuns în finală. Dincolo de cariera sa de succes, Ionuț Rusu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubita lui. Antonia Moraru este model și este o tânără superbă. Antonia este blondă și are o siluetă de invidiat, fiind atrasă de călătorii, pictură și dans, potrivit a1.ro.

Cei doi sunt împreună de câțiva ani, dar sunt discreți cu relația lor. Ionuț Rusu postează deseori imagini pe Instagram cu iubita lui. Una din pasiunile lor comune o reprezintă vacanțele. Ionuț Rusu și Antonia Moraru preferă să păstreze pentru ei momentele frumoase și să se bucure de intimitate.

Ionut Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub

Viviana Sposub a avut în trecut o relație cu Ionuț Rusu, concurent la America Express. La acea vreme, cei doi se întelegeau bine cu Ruxi Opulență, iar bruneta ar fi fost implicată indirect în despărțirea de fostul iubit. Viviana Sposub a povestit că despărțirea a avut loc când se afla în vacanță cu Ionut si Ruxi. Conform acesteia, comediantul a greșit cu ceva, iar Ruxi a încercat să intervină în conflict, dar a creat mai multe tensiuni.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prienta cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala naostra și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag.‘, a spus Viviana Sposub.  La scurt timp după întreaga experiență din vacanță, Viviana și Ionuț Rusu au reluat relația.

Eu am încercat să vorbesc cu Ruxi și ea nu și-a mai dorit. Nu poți să tragi la infinit de un om daca nu își mai dorește, da îi mai dădeam mesaje. Noi am încheiat socotelile, dar eu și el ne-am reluat relația și atunci s-a creat acea situația ciudata. Ei nu mai erau prieteni, dar lucrau împreună. Eu cu ea nu am mai discutat pe niciun subiect de atunci…', a spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton