Cine este și cum arată iubitul Soniei Simionov de la America Express. Sunt împreună de mai bine de cinci ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată iubitul Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov participă la America Express alături de Iuliana Pepene. Cele două se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Soarelui. Deși Sonia Simionov este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu cine este iubitul ei. Iată cum arată partenerul de viață al jurnalistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată iubitul Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști de la Antena 1. Concurenta de la America Express a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală. Jurnalista are o relație de mai bine de cinci ani cu un antreprenor.

sonia simionovsonia simionov

Cine este și cum arată iubitul Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov are o relație cu Cristina Heinrich Gaghes. Jurnalista participă alături de Iuliana Pepene la America Express, iar cele două au fost susținue de partenerii lor de viață. Iată cu ce se ocupă iubitul Soniei Simionov!

Citește și: „M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Citește și:Iuliana Pepene și Sonia Simionov, despre participarea la America Express 2024: „Relaţia noastră e mai mult de colegialitate'

Citește și:„Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie”. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește și:Andreea Esca a fost înlocuită oficial în podcast-ul pe care îl prezenta: „Să vedem când…”. Cine i-a luat locul vedetei de la Pro TV

Cine este și cum arată iubitul Soniei Simionov de la America Express

Sonia Simionov este reporter la Observator, iar de curând a acceptat să participe la America Express 2023 alături de colega și prietena ei, știrista Iuliana Pepene. Cele două au decis să meargă la Drumul Soarelui și să aibă parte de o aventură inedită. Deși este cunoscută de multi români, putini sunt cei care știu cine este iubitul Soniei Simionov. Jurnalista are o relație de mai bine de cinci ani cu Cristina Heinrich Gaghes, antreprenor în domeniul medical.

Partenerul Soniei Simionov este pasionat de TIR, iar pe rețelele de socializare postează deseori imagini realizate la poligon. Cristina are 33 de ani și este mai tânăr cu patru ani decât îndrăgita jurnalistă. Sonia Simionov și Cristian sunt discreti cu viața lor sentimentală, si rar se afișează împreună în mediul online. Cei doi călătoresc împreună și au o relație de prietenie frumoasă cu Lora și Ionuț Ghenu.

Sonia Simionov este pasionată de sport

Sonia Simionov este reporter, prezentatoare de știri și sportiv. Concurenta de la America Express face o echipă extraordinară cu Iuliana Pepene în emisiunea de la Antena 1. În anul 2014, Sonia a câștigat titlul de campioană la biliard, iar în liceu a fost căpitan al echipei de baschet. De asemenea, jurnalista a fost campioană la juniori la înot și a jucat timp de trei ani, tenis de câmp. Sonia Simionov a urmat Școala lui Vlad Ionescu și a debutat în televiziune la Constanța. A lucrat ca reporter și prezentatoare în cadrul trustului Intact.

În cadrul emisiunii America Express, Sonia Simionov demonstrează că este o luptătorare și o persoană ambițioasă. Ba mai mult, vedeta a avut și o discuție tensionată cu Alexia Eram. 'M-a luat valul, pe cuvânt. Fără rucsacuri? Le aveau la pom, puțin mai încolo. Se întoarce: „Le aveam aici', a zis Alexia. Stai așa! M-a făcut frustrată. Mă rog, e adrenalină pentru toată lumea, serios', a spus Sonia Simonov, la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton