Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express. Ce profesie are Rodica Stratan

 Miniosu Alexandra
.

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express. Cleopatra Stratan a apărut deseori alături de tatăl ei, iar de curând a acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, alături de soțul ei, Edward Sanda. Cleopatra și tatăl ei, Pavel Stratan au scos nenumărate piese împreună, împărțind aceeași pasiune pentru muzică. În schimb, despre mama artistei nu se cunosc prea multe detalii, pentru că femeia a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată ce profesie are!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express. Cleopatra Stratan se laudă cu o familie minunată. Pe lângă soțul ei, Edward Sanda, cântăreața se bucură de iubirea nemărginită și din partea părinților ei. Dacă pe Pavel Stratan îl cunoașteți de mai bine de un deceniu, ei bine, soția lui, Rodica, este mult mai scumpă la vedere.

img-4-6img-4-6

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express.. Pavel Stratan și soția lui, Rodica, sunt împreună de peste 20 de ani. Aceștia au împreună doi copii superbi, pe Cleopatra Stratan și pe frățiorul ei mai mic. Amândoi sunt foarte talentați, iubind muzica.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios.Cum arată rochia de mireasă

Citește și: Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan:„Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secoul ăsta'

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț:„Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au împlinit 10 ani de la nuntă.Fiica lor a îmbrăcat rochia de mireasă a mamei

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan de la America Express. Cea care l-a făcut tată pe Pavel Stratan a fost mereu o prezență discretă. După ce în presă au apărut mai multe speculații, Cleopatra Stratan a hotărât să spună ce relație are, de fapt, cu mama ei. Cântăreața a declarat că se înțelege foarte bine cu cea care i-a dat naștere și că deși nu se expune atât de mult, Rodica Stratan o susține în egală măsură ca tatăl artistei.

„Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama', declara Cleopatra Stratan pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Ce meserie are mama Cleopatrei Stratan

Iar dacă vă întrebați ce meserie are Rodica Stratan, ei bine, este complet diferită față de cea a fiicei sale. Mama Cleopatrei Stratan este de profesie inginer și iubește ceea ce face. Femeia nu este pasionată doar de job. Ca hobby, ei îi place foarte mult să gătească, fiind o gospodină desăvârșită.

De-a lungul timpului, Rodica Stratan a fost văzută rareori de fani. În urmă cu nouă săptămâni, Edward Sanda a surprins-o într-o imagine, pe care a postat-o pe rețelele de socializare. În fotografie, ei, alături de famiile lor, se aflau la o masă, la restaurant. La acea vreme, cântărețul sărbătorea ziua de naștere a tatălui său.

„La mulți ani, tată! Te iubim! #Familia', scria atunci Edward Sanda, pe Instagram.

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la cununia religioasă a artistei

Mama Cleopatrei Stratan a apărut din nou în lumina reflectoarelor, când fiica ei s-a căsătorit. Astfel, cununia religioasă a cântăreței cu Edward Sanda a fost prezentă și Rodica Stratan. Femeia a optat pentru o rochie de culoare închisă, până la genunchi.

Detaliul observat de fani a fost că ea a purtat baticul pe cap, pe toată perioada slujbei. Gestul a fost urmat, de altfel, și de restul femeilor. Singurul moment în care soția lui Pavel Stratan și-a dat jos accesoriul a fost atunci când a făcut o fotografie.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton