Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman. Prima fotografie cu cei doi, împreună

 Martin Lorena
.

Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman. Actorul din serialul „Adela' a postat de curând pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de mama lui. Acesta i-a transmis și un mesaj plin de recunoștință cu ocazia zilei ei de naștere. Ba mai mult, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a dezvăluit ce calități a moștenit de la femeia care i-a dat viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman. Multă lume îl cunoaște și îl apreciază pe celebrul actor din serialul „Adela', însă puțină lume știe cine este mama sa. Acesta a postat de curâd o fotografie în care apare alături de femeia care i-a dat viață.

WhatsApp-Image-2021-09-30-at-13.11.33-1WhatsApp-Image-2021-09-30-at-13.11.33-1

Se pare că actorul are o relație extrem de apropiată față de mama sa. Acesta i-a transmis un mesaj plin de admirație și recunoștință cu ocazia zilei ei de naștere.

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…'

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:”În acest moment s-a spus ultimul cuvânt”/ EXCLUSIV

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra:„Ea păstra legătura cu un băiat'

Citește și: Cum a sărbătorit-o Victor Slav pe Sofia, de ziua ei.Ce a făcut Bianca Drăgușanu în tot acest timp

Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman

Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman. Actorul se simte recunoscător să o aibă în viață pe mama lui. Acesta a dezvăluit că datorită ei a reușit să profeseze în cariera mult visată. Mai mult decât atât, se pare că fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a preluat multe calități de la mama sa.

„La muti ani, mămica mea! Are rost să vă mai spun că fără încăpățânarea ei nu aș fi fost astăzi actor? Dacă aș fi putut să îmi aleg eu mama, tot pe tine te-aș fi ales. De la tine am energia asta bună, de la tine am învățat să iubesc necondiționat, de la tine am invatat sa am rabdare cu oamenii pe care ii iubesc si care par de neînțeles de multe ori🤣 Te iubesc până la cer și înapoi!', a scris Vlad Gherman pe Instagram alături de o fotografie cu mama sa.

Mândră de fiul ei

Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman. Aceasta, în puținele apariții pe care le-a avut în mediul online sau la TV, a declarat că este foarte mândră de performanțele lui Vlad. Ba mai mult decât atât, aceasta l-a ajutat să treacă peste despărțirea prin care a trecut de curând celebrul actor.

Fanii actorului au observat imediat asemănările fizice dintre cei doi și nu s-au abținut din comentarii!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton