Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani. Actrița i-a făcut o surpriză de ziua ei

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani. Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar și din Italia, cea de-a doua casă a ei. Cea care i-a fost întotdeuna alături este mama sa, Liana, care arată extraordinar la cei 87 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani a avut întotdeauna o relație apropiată cu părinții săi. De când tatăl său a plecat dintre noi, Ramona o are alături pe mama, care a împlinit 87 de ani. Cu această ocazie, actrița i-a făcut mamei sale o surpriză emoționantă. Deși plecase de putin timp în Italia, Ramona a decis să se întoarcă în București pentru a fi alături de mama ei.

Ramona BadescuRamona Badescu

Ramona Bădescu locuiește de ani buni în Italia, acolo unde și-a construit o familie alături de Fabio Calli, împreună cu care are un băiețel. Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Ramona s-a întors în țară unde i-a pregătit o surpriză celei care i-a dat viață.

Citește și: Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani:'Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei'

Citește și:Ramona Bădescu se întoarce în Italia. De ce a luat această decizie:„Ca să fiu sinceră…'

Citește și:Cu cine a fost surprins Alex Leonte la ziua lui Mario Fresh, după despărțirea de Theo Rose.S-a distrat pe cinste cu o artistă celebră

Citește și:Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Mihai seamănă izbitor cu regretata artistă:”Este mândria familiei”

Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani

Cine este și cum arată mama Ramonei Bădescu la 87 de ani. Îndrăgita actriță se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Ramona Bădescu a fost mereu apropiată de părinții ei, iar după moartea tatălui ei, actrița ține legătura strâns cu mama ei. Liana Bădescu a împlinit recent 87 de ani, iar cu această ocazie, fiica ei i-a făcut o surpriză emoționantă.

Mama Ramonei Bădescu arată foarte bine, iar actrița se mândrește cu cea care i-a dat viață. Deși a plecat de câteva zile în Italia, Ramona s-a întors în București pentru a-și sărbători mama.

Ramona Bădescu: „A fost cu peripeții”

Ramona Bădescu s-a întors în București de ziua mamei ei. Actrița a venit singură, lăsându-și fiul în Italia, cu soțul său. Mama vedetei nu se aștepta la o asemenea surpriză din partea fiicei sale, dar într-un final, Ramona a fost nevoită să îi spună adevărul mamei sale pentru a nu se îngrijora. Ce-i drept, actrița a avut parte de câteva peripeții, dar a ajuns cu bine în țară.

Nimeni nu se aștepta să vin acasă, nici chiar eu pentru că am organizat totul în ultimul moment, am vrut să fie o surpriză. A fost cu peripeții! Înainte de a veni de la Roma la București, avionul a avut întârziere 4 ore, am plecat la 1 noaptea din aeroport și am ajuns în București la 4 dimineața. Când am vorbit cu mama și i-am urat la 12 noaptea La mulți ani!', i-am spus atunci unde sunt și ce surpriză îi fac pentru că nu am vrut să se îngrijoreze, așa că i-am zis că vin în țară special pentru ziua ei', a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click!

Ce cadou a primit Liana Bădescu din partea fiicei ei

Îndrăgita actriță a venit singură în România. Fiul ei, Ignazio, a rămas acasă, la Roma, alături de tatăl său, Fabio Calli. Ramona Bădescu a declarat că a sărbătorit-o pe mama sa la restaurantul ei preferat, având loc o cină restrânsă. Liana Bădescu a primit un cadou special din partea fiicei ei. Ramona i-a cumpărat mamei ei un inel cu safir.

„Am venit singură pentru câteva zile. Pe Igna l-am lăsat cu tatăl lui, am venit strict pentru mama, câteva zile. Am sărbătorit-o de ziua ei la restaurantul ei de suflet din Herăstrău, Isoletta. A fost o cină restrânsă, în familie.

A primit multe flori și multe cadouri, eu i-am luat, printre altele, și un inel cu safir. Sunt fericită că sunt acum alături de mama, îmi este tare dor de fiul meu, îmi pare rău că nu sunt și ei aici, Igna și tatăl lui, să fim în formulă completă dar asta se va întâmpla curând, la botezul lui Ignazio'a mai spus Ramona Bădescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton