Cine este și cum arată Maya, fiica Mirelei Retegan. A preluat Gașca Zurli la 22 de ani, după ce trei membri ai trupei și-au dat demisia

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată Maya, fiica Mirelei Retegan. Gașca Zurli a trecut, recent, printr-o schimbare radicală după plecarea a trei membri foarte importanți. Cea care a preluat proiectul este chiar fiica Mirelei Retegan, Maya, o tânără inteligentă și frumoasă, în vârstă de 22 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Maya, fiica Mirelei Retegan. Mirela Retegan, fondatoarea proiectului Gașca Zurli, se poate baza pe fiica ei, în ceea ce privește proiectul de suflet „Gașca Zurli”. Fiica vedetei, Maya, avea doar cinci ani când aceasta a înființat trupa de muzică și teatru pentru copii. Fata Mirelei Retegan a crescut odată cu trupa muzicală și a ajuns să cunoască foarte bine culisele întregii producții. La 22 de ani, Maya, fiica Mirelei Retegan, este pregătită să preia afacerea construită de mama ei.

retegan-vunretegan-vun

Cine este și cum arată Maya, fiica Mirelei Retegan

Maya, fiica Mirelei Retegan a fost mereu prezentă la repetițiile și la spectacolele oferite de Gașca Zurli. Mama sa, denumită și „tanti prezentatoarea', a luat-o la majoritatea evenimentelor, astfel că tânăra a crescut și s-a maturizat alături de trupa de muzică și teatru pentru copii.

Citește și: Cum se simte Gabriel Dorobanțu la 9 luni de la operația de protezare de șold: „Nu am crezut că mi se poate întâmpla așa ceva. Îmi e mai greu cu…'

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: „Se pare că nimeni nu mă ascultă. Am luat o decizie, nu înțeleg de ce…'. Iulia Vântur, enervată de Teo Trandafir, în direct, după ce i-a spus că nu a văzut „chimie' între ea și Salman Khan

Citește și: „A fost dezastruos. Practic, un an de zile am stat degeaba”. Ce probleme financiare a avut Alexandru Ciucu înainte de divorțul de Alina Sorescu

În ultima vreme, Gașca Zurli a suferit mai multe schimbări, după ce trei membri cu experiență au decis să părăsească trupa. Maya a postat, recent, o fotografie din cadrul unui spectacol care a avut loc la Cluj-Napoca, mărturisind că i-a ținut locul mamei în calitate de prezentator și a fost o bucurie imensă.

'În toti anii de spectator-învățăcel Zurli am încercat să nu ratez, niciodată, spectacolele la Cluj. Sala e specială, la fel și oamenii, dar mai ales bunica mea locuiește în apropiere și stiu că ori vine ea, ori merg eu. Săptamana trecută am avut primul spectacol Bucurie în Farfurie la Cluj. Prin urmare, a fost cu emoții… Bune toate, dar puternice (…) La un moment dat auzeam cuvinte rostite cu vocea mea, cuvinte frumoase și puternice, dar nu știam cine vorbeste. Nu mai eram Maya, de o știți voi toti. Pentru prima data am găsit-o pe Maya, prezentatoarea Zurli', a scris Maya pe rețelele de socializare.

Mirela Retegan a mers cu fiica ei la radio

Mirela Retegan este o mamă dedicată și, de-a lungul timpului, a făcut tot posibilul pentru a îmbina rolul de mamă cu cel de antreprenoare. Vedeta a crescut-o singură pe micuța, încă de la patru ani, deoarece s-a separat de fostul partener. În perioada în care lucra la radio, își amintește cum a făcut o emisie în timp ce avea copilul în brațe din cauza febrei.

'Eu m-am dus odată cu Maya care avea febră și am făcut emisie cu ea în brațe. Avea 4 ani și avea febră mare, eu nu aveam cum să lipsesc de la radio și am stat cu ea în brațe toată emisiunea. Eram desfigurată de somn, de oboseală și Dani (nr. Oțil) a venit și a făcut o poză cum fac eu emisiunea cu copilul în brațe. Mă emoționez mereu când îmi aduc aminte. Maya avea atunci vârsta pe care o are acum băiețelul lui, Tiago', a povestit Mirela Retegan la podcastul BADASSMOM moderat de Giulia Anghelescu.

FOTO: Facebook Instagram Screen-shot

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton