Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. A participat la Chefi la cuțite

.

Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. Natasha Corneva a participat la Chefi la cuțite și i-a surprins pe cei trei jurați cu un preparat moldovenesc. Tânăra a venit însoțită de sora ei, Vika Jigulina, dar și de fiica sa. Iată cum arată Natasha Corneva!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. Natasha Corneva a participat la Chefi la cuțite, sezonul 11, și a surprins pe toată lumea. Vika Jigulina este una dintre cele mai cunoscute DJ-ițe de la noi din țară, fiind originară din Republica Moldova. Natasha i-a surprins pe cei trei chefi cu preparatele sale moldovenești.

vika jigulinavika jigulina

Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina. Sora artistei a locuit mai bine de 20 de ani în Ucraina, iar după începerea războiului în Ucraina, Natasha Corneva, s-a mutat în București. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de preparatul Natashei.

Citește și: Vika Jigulina, despre familia ei care a fugit din fața războiului: „Îngroziți de sunetul bombelor, eu plecat cu acte și doi căței”

Citește și:Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Citește și:Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Povestea ei de viață a făcut-o să plângă pe Gina Pistol: „O lună am stat în spital cu el'

Citește și:Roxana Blenche a născut. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat prima imagine cu bebelușul: „Suntem super fericiți”

Cine este și cum arată Natasha Corneva, sora Vikăi Jigulina

Vika Jigulina este un nume cunoscut la noi în România. DJ-ița a reușit să se facă cunoscută și peste hotare, colaborând cu numeroși artiști renumiți. Recent, telespectatorii au avut ocazia să o cunoască pe sora Vikăi Jigulina, Natasha Corneva. În vârstă de 44 de ani, Natasha Corneva a participat la Chefi la cuțite, sezonul 11 și i-a impresionat pe jurați.

Sora Vikăi Jigulina a locuit mai bine de 20 de ani în Odesa, Ucraina, iar după instalarea războiului, Natasha Corneva s-a mutat în București. Este arhitectă și și-a găsit rapid un loc de muncă la noi în țară. Talentul său i-a determinat pe români să îi facă oferte de muncă, iar acum pregătește un proiect extraordinar, dar despre care nu a vorbit prea multe. Natasha Corneva și-a luat familia, cei trei cățeluși și a fugit din calea războiului.

A fost 5.00 dimineața, ne-am trezit de la prima bombă. Eu m-am născut în Republica Moldova, dar mă simt acasă în Ucraina. Pentru că acolo a fost cea mai fericită perioadă din viața mea, a fost născută și fiica mea în Ucraina și tot ce s-a întâmplat a fost acolo. Am venit cu trei valize, cu trei cătei, cu fiica și cu mama. Am inceput de la zero, în București. Pentru mine, în România, a fost o deschidere, o experiență foarte bună cu oamenii, cu țara. Aici e ca la noi. „, a spus Natasha Corneva, la testimoniale, la Chefi la cuțite.

Natasha Corneva a participat la Chefi la cuțite

Pe lângă cariera de arhitect, Natasha Corneva și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Sora Vikăi Jigulina a venit la Chefi la cuțite cu un preparat moldovenesc. Natasha Corneva a venit însoțită de sora ei, Vika Jigulina și de fiica ei. Aceasta a mers mai departe și a obținut două cuțite.

„Eu sunt arhitectă. Fac proiecte frumoase, deci rămân un semn aici, în București. Acum, fiica mea merge la școală. S-a împrietenit cu colegii, cu copii. Încet-încet, se adaptează aici (…) E un preparat special, un fel de clătite dar din cartofi', a mai spus Natasha Corneva în fața celor trei chefi.

Părinții Vikăi Jigulina și a Natashei Corneva au fugit din Ucraina

Vika Jigulina a trecut prin momente dificile când a aflat că a început războiul în Ucraina. Familia artistei locuia în Odesa, iar odată cu începerea războiului au fugit. Vedeta declara anul trecut, că părinții săi au stat 13 ore la vamă, lăsând în urmă aproape tot ce au agonisit în viață. Vika Jigulina a condamant războiul pornit de președintele rus, Vladimir Putin. Din fericire, familia artistei a ieșit din Ucraina și a scăpat teafără.

„Ieri, familia mea avea multe în Ucraina! O viață întreagă, carieră, prieteni, țară, proprietăți, bani, planuri și un viitor. De la ora 10:00, au plecat cu câteva haine, acte și doi căței, cu lacrimi în ochi, lăsând totul în spate.

Lăsând țara lor iubită, prieteni care nu au avut unde să plece, soți, fii… lăsând totul. Au lăsat o viață întreagă în spate, îngroziți de sunetul bombelor care se auzea de la ora 5:20.După 13 ore de așteptare în vamă să iasă din Ucraina, unde majoritatea oamenilor plecau în «niciunde», au părăsit teritoriul teferi', a scris Vika Jigulina pe contul ei de Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton