Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Împlinește 18 ani: "Este o perioadă cu mari emoții"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Nepoata regretatului interpret, Dan Spătaru, își celebrează pe 17 februarie majoratul. Maria a moștenit talentul pentru muzică, iar la vârsta de trei ani a urcat pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public. Cu toate că și-a cizelat vocea de-a lungul timpului, luând lecții de canto, Măriuca se pregătește pentru o profesie foarte diferită de cea de artist. Nepoata lui Dan Spătaru a decis să dea admitere la Facultatea de Medicină și are mari emoții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru. Maria, nepoata marelui artist Dan Spătaru, va împlini 18 ani, peste doar câteva zile. Adolescenta a demonstrat încă de mică o pasiune pentru muzică și a cântat în fața publicului încă de la vârsta de trei ani. Deși Măriuca este o tânără frumoasă și talentată, ce are toate atuurile pentru a-și construi o carieră muzicălă de succes, ea și-a ales o cu totul altă profesie decât aceea de artist. Pentru nepoata lui Dan Spătaru, anul acesta este unul plin de emoții, deoarece va da Bacalaureatul, dar și examen la Facultatea de Medicină, pentru că Maria vrea să devină medic.

nepoata-lui-dan-spatarunepoata-lui-dan-spataru

Cine este și cum arată nepoata lui Dan Spătaru

Nepoata lui Dan Spătaru, Maria, s-a transformat într-o domnișoară superbă, talentată și cu planuri mari pentru viața ei. Deși a urmat ani la rând cursuri de canto, tânăra se pregătește pentru o profesie suprinzătoare și care implicăn multe responsabilități. Măriuca vrea să devină medic. De aceea nepoata lui Dan Spătaru are un an de foc, căci după examenul de Bacalaureat, urmează admiterea la Facultatea de Medicină, după cum a declarat bunica ei, Sidonia Spătaru, văduva regretatului cântăreț.

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru dezvăluie cel mai mare regret al artistului, la 18 ani de la moartea lui:„A murit cu o neîmplinire. Și-a dorit enorm de mult să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce sechele a rămas văduva lui Dan Spătaru, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mă chinui. Îmi verific zilnic pulsul, tensiunea’

Maria noastră va împlini pe 17 februarie vârsta de 18 ani, ne pregătim de majorat. Este și o perioadă cu mari emoții. Pentru că se pregătește pentru susținerea Bacalaureatului dar și pentru examenele de la Facultatea de Medicină', a declarat văduva lui Dan Spătaru, pentru Impact.ro.

Cum a ajuns să-l cunoască Măriuca pe bunicul ei, Dan Spătaru

Dana Spătaru, mama Măriucăi, a declarat că fiica ei a ajuns să se familiarizeze cu bunicul ei doar din înregistrări video, fotografii și poveștile celor apropiația. Chiar și așa, copila a crescut cu o profundă admirație față de marele artist.

L-a cunoscut pe bunicul ei uitându-se la filmările lui, din povestirile noastre şi din fotografii. Ştie că bunicul ei a fost un mare cântăreţ şi mai ales un om bun şi e mândră de acest lucru. Am auzit-o spunând că, dacă bunicul ar fi trăit, este sigură că pe ea ar fi iubit-o cel mai mult', a spus mama Mariei, Dana, potrivit click.ro.

Văduva lui Dan Spătaru: „La el cred că a fost un har de la Dumnezeu”

Văduva lui Dan Spătaru a mărturisit că marea fericire a regretatului artist erau aplauzele publicului. Acesta susținea că reacția publicului este cea mai sinceră dovadă a valorii unui artist.

„A luat tot felul de premii, dar el s-a bucurat pentru premiul publicului. Publicul nu poate fi mințit. Este o bucurie a soliștilor când publicul îi răsplătește așa. Nu trebuie să ai voce nemaipomenită, trebuie sa transmiți din primul până în ultimul rând ceva din trăirea ta, altfel, publicul nu te simte alături. La el cred că a fost un har de la Dumnezeu ca să fie așa de iubit de public', a spus soția lui, Sidonia Spătar, pentru Impact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton