Cine este și cum arată noua iubită a lui Daniel Onoriu: "Mădălina e soția mea". S-au afișat împreună în mediul online

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată noua iubită a lui Daniel Onoriu. Daniel Onoriu s-a despărțit de fosta soție, Isabela, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Mădălina, femeia pe care o consideră deja „soția sa”. Fostul pilot de raliuri și iubita lui nu se mai ascund și s-au afișat împreună în văzul lumii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată noua iubită a lui Daniel Onoriu. Fostul pilot de raliuri s-a despărțit de Isabela, fosta soție, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de noua lui parteneră. Daniel Onoriu este decis să facă pasul cel mare alături de Mădălina, noua lui iubită.

daniel onoriu iubitadaniel onoriu iubita

Daniel Onoriu își numește noua parteneră „soție' în mediul online. De asemenea, Mădălina, iubita fostului pilot de raliuri, și-a anunțat apropiații prin intermediul unei rețele de socializare că se va căsători în curând. Onoriu a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru partenera sa.

Citește și: Câți bani vrea Isabela de la Daniel Onoriu, la divorț: „Când el stătea pe canapea şi se uita la filme, eu eram pe şantier cu muncitorii”

Citește și:Daniel Onoriu, primele declarații după eliberarea din arest: „Eu m-am dus la nevasta mea din iubire” / Ea a cerut ordin de protecție

Citește și:Mara Ciubotaru a plecat de la emisiunea Visuri la Cheie. De ce a rupt contractul cu Pro TV: „Decizia a fost în egalitate de ambele părți”

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere: „Unul lângă altul în viață…'/ Imagini superbe cu fiul lor

Cine este și cum arată noua iubită a lui Daniel Onoriu

La câteva luni după ce s-a despărțit de fosta soție, Daniel Onoriu și-a făcut o nouă relația. Fostul pilot de raliuri a reușit să-și găsească sufletul pereche și are o nouă parteneră. Mădălina este noua iubită a lui Daniel Onoriu, iar cei doi sunt deciși să facă pasul cel mare. Nepotul regretatei artiste Gabi Luncă o numește pe Mădălina „soție'  în mediul online și deja s-au afișat împreună.

Mai mult, Daniel Onoriu a postat un mesaj emoționant pe Instagram,pentru noua lui parteneră. „Mădălina e soția mea și femeia pe care am căutat-o toată viața mea. Iar acum după multe încercări avute în ultimii 2 ani sunt mai mult decat fericit', a scris Daniel Onoriu pe contul lui personal de Instagram.

Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte

Anul trecut, Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte după ce și-a făcut operație de mărire de stomac. Fostul pilot de raliuri s-a operat în Turcia, iar la întoarcerea în țară s-a simtit rău și a intrat în comă. După 55 de zile, Daniel Onoriu s-a trezit din comă când nimeni nu ii mai dădea nicio șansă.

La acea vreme, Onoriu era căsătorit cu Isabela, dar relația lor s-a răcit după ce fostul pilot de raliuri și-a revenit. Ulterior, cei doi au decis să divorțeze, iar Daniel Onoriu a fost plasat în arest la domiciliu după ce a încercat să-i facă rău fostei sale soții. După 8 luni de stat în arest la domiciliu, Daniel Onoriu a putut să iasă afară. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la biserică.

'Am fost la biserică, m-am rugat la Dumnezeu, după am fost de la Piața Presei Libere până în Băneasa pe jos acasă. Eu am avut mușchii atrofiați, am stat două luni în comă, am fost 99% mort. N-am înțeles de ce în acest timp judecătorii nu m-au lăsat să ies acasă pe propria mea terasă. Eu am fost un om extrem de bolnav. Dumnezeu mi-a dat ambiție. Chiar dacă am stat închis în apartament, eu chiar și așa mi-am văzut de corpul meu, ma făcut mii de ture prin casă, am tras de fiare până când n-am mai putut', a sdeclarat Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton