Cine este și cum arată sora Andreei Bănică. Ramona Slave seamănă izbitor cu artista: ”Păreți gemene. Chiar nu am știut că...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este și cum arată sora Andreei Bănică. Ramona Slave seamănă izbitor cu artista. Pe Andreea Bănică o știe toată lumea și nu are nevoie de vreo descriere. Este o artistă renumită și extrem de îndrăgită, însă puțini știau faptul că are o soră, care îi seamănă foarte mult. Recent, artista nu a ezitat și s-a fotografiat în companiei ei, moment în care fanii nu au putut să nu reacționeze. Iată ce au spus despre Ramona, dar și despre asemănarea dintre ele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică cucerește de ani de zile publicul larg prin piesele sale și concertele pe care le susține în orice perioadă a anului. Ei bine, mereu a fost văzută în compania soțului ei, Lucian Mitrea, sau a celor doi copii, însă niciodată în preajma cuiva din familia ei. Se știe faptul că la 23 de ani a trecut prin cea mai grea cumpănă și și-a pierdut ambii părinți, însă totodată nu sunt mulți care știau că are o soră.

banica4-1banica4-1

Citește și: Cum arăta Andreea Bănică înainte de intervențiile și operațiile estetice, la începutul carierei: „Nu înțeleg frustrările și problemele lor”

Citește și: Andreea Bănică și soțul ei au împlinit 15 ani de căsătorie: „Noi ne potrivim, fiindcă ne iubim. Cadoul meu, pentru mine, sunt copiii mei' / Artista împlinește azi 45 de ani

Citește și: Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu soția lui, Loredana Ramona. Imagini fabuloase de la nuntă

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…”

Cine este și cum arată sora Andreei Bănică

Andreea Bănică are o soră, pe Ramona Bănică Slave, care este mai mare cu șapte ani decât ea. Sora artistei nu este adepta aparițiilor publice și preferă să stea departe de camerele de filmat, spre deosebire de ea. Cele două au demonstrat în fața tuturor că au o relație foarte frumoasă, asta după ce s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze, dar totodată și după ce artista a povestit de mai multe ori faptul că sora ei o ajută cu noua locație deschisă la malul mării.

Ramona Slave seamănă izbitor cu artista

Recent, Andreea Bănică și sora ei au ieșit la un restaurant pentru a se delecta cu preparate delicioase, dar și pentru a petrece timp de calitate împreună. Ei bine, pentru că au destul de rar timp pentru astfel de clipe speciale, artista a imortalizat momentul și a urcat imaginea pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, fanii nu au putut trece cu vederea asemănarea izbitoare dintre cele două.

'Ce mult îți seamănă sora / Chiar nu am știut că ai o soră. Semănați bine / Cât de mult semeni cu sora ta! / Păreți gemene!', sunt o parte din comentariile postate pe contul personal al Andreei Bănică.

Andreea Bănică și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă

Andreea Bănică se bucură cât poate de mult cu timpul petrecut în compania surorii sale, fiind singura ființă dragă rămasă din familia ei, asta după ce părinții săi au încetat din viață pe când ea era destul de tânără. Mai concret, în decurs de doi ani, vedeta și-a pierdut atât mama, cât și tatăl, astfel că la 23 de ani nu mai trăia niciunul dintre ei.

Nu este zi în care Andreea Bănică să nu se gândească la părinții ei și la cât de frumos era să își cunoască nepoții, însă cu toate astea alege să se bucure de familia frumoasă și demnă de invidiat pe care și-a format-o alături de soțul ei, Lucian.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton