Cine este și cum arată sora lui Carmen Harra. Mona Mureșan este compozitoare și trăiește în Suedia

 Dumitrache Laura
.

Cum arată sora lui Carmen Harra. Carmen Harra a ajuns celebră datorită muzicii, fiind una dintre componentele trupei Trio Express. În prezent, Carmen Harra este cunoscut drept clarvăzătoare, dar putini sunt cei care știu că vedeta are o soră. Mona Mureșan este compozitoare și locuieșteîn Suedia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată sora lui Carmen Harra. Fosta artistă Carmen Harra este nepoata lui Octavian Goga și a devenit cunoscută în anul 1980. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureșan și era lider al formației. Cu toate astea, nu multă lume știe că aceasta are o soră și lucrează în domeniul artistic.

mona muresanmona muresan

Cum arată sora lui Carmen Harra. Spre deosebire de sora ei, Mona Mureșan este discretă cu viața sa personală. Sora lui Carmen Harra este compozitori și cântă la chitară. Mai mult, acesta face parte din Asociația Compozitorilor din America.

Citește și:Cum arată Carmen Harra în costum de baie la 68 de ani și ce dietă ține: 'M-am luptat înfiorător să dau jos kilogramele'

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va despărți de Anghel Damian: „O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…”

Citește și:Daniel Balaciu rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile, după ce a bătut-o pe Dana Roba. A cerut judecătorilor o măsură mai ușoară, însă cererea i-a fost respinsă

Citește și:Andreea Marin revine la TV, după o pauză de doi ani: „Ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre cele mai mari televiziuni”

Cine este și cum arată sora lui Carmen Harra

Carmen Harra a făcut parte din trupa Trio Express, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking. Aceasta s-a retras din muzică, iar acum este doctor psiholog și crede în puterea mintii și a înțelepciunii. Cu toate astea, putină lume știe că fosta artistă are o soră.

Mona Mureșan locuiește de mai multi ani in Suedia si își vizitează sora în America. Potrivit unui site de socializare, sora lui Carmen Harra este membră a Asociației Compozitorilor din America, cântă la chitară și a compus mai multe piese pentru artiști de top din Suedia.

Mona Mureșan locuiește în Suedia și are o relație cu o femeie

Mona Mureșan estev mult mai discretă decât sora ei și s-a mutat în Suedia în urmă cu mai bine de zece ani. Sora lui Carmen Harra are o relație cu o femeie, iar clarvăzătoare o susține și este alături de ea. Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, a postat un articol motivațional în presa americană, despre cuplurile homosexuale și a vorbit despre mătușa ei, Mona Mureșan.

Cand eram copil, intotdeauna ma intrebam de ce matusa mea, „Mama Mona', asa cum ii spuneam, era insotita de prietena ei Allie, de fiecare data cand ne facea o vizita. Ma gandeam ca sunt bune prietene si ca de aceea sunt mereu impreuna. Am fost si mai intrigata de prietenia lor atunci cand le-am vazut ca-si strang mainile pe furis, pe sub masa, si ca dorm in acelasi pat. Ele erau intr-o relatie de multa vreme si, ca o adolescenta ce eram, cu mintea deschisa, am avut o admiratie teribila pentru iubirea ce si-o purtau. Parintii Monei (adica bunicii mei) au vazut altfel lucrurile. Deoarece erau est-europeni ortodocsi, bunicii mei nu se puteau obisnui cu ideea ca fata lor este lesbiana. Ei o iubeau oricum, dar nu puteau privi atunci cand Mona o saruta pe Allie. Tensiunea intre ei era permanenta'„, a spus Alexandra, fiica lui Carmen Harra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton