Cine este și cum arată sora mai mare a Soniei Simionov de la America Express. Cele două seamănă leit!

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată sora mai mare a Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov participă la America Express 2023 și formează o echipă cu Iuliana Pepene. Sunt una dintre cele mai puternice echipe din competiție, dar putini stiu că Sonia Simionov are o soră mai mare. Iată cum arată Ecaterina Simionov!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată sora mai mare a Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov și Iuliana Pepene se numără printre cei 18 concurenti care participă la America Express 2023. Jurnalistele sunt ambițioase și vor să ajungă cât mai departe în competiție.

sora soniei simionovsora soniei simionov

Cine este și cum arată sora mai mare a Soniei Simionov de la America Express. Sonia Simionov s-a născut în Medgidia, într-o familie modestă și a devenit una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la Antena 1. Deși este cunoscută de multi români, putini știu că vedeta are o soră mai mare, Ecaterina.

Citește și: Ce mașină și-a cumpărat Sonia Simionov de la America Express și câți bani a dat pe ea: „Noua mea jucărie!”

Citește și:„M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Citește și:Gigi Becali a fost fotografiat desculț și îmbrăcat sport, într-o benzinărie. Imaginea cu patronul FCSB a devenit virală pe TikTok

Citește și:Locul neobișnuit unde Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au întreținut relații intime: „Mare nebunie. Erau trei mașini de paparazzi…'

Cine este și cum arată sora mai mare a Soniei Simionov de la America Express

Sonia Simionov, în vârstă de 36 de ani, se numără printre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară. S-a născut la Medgidia și visul ei a fost să aibă o carieră în televiziune. Și a reușit! De curând, Sonia Simionov a acceptat să participe la America Express 2023, alături de colega și prietena ei Iuliana Pepene. Cele două formează o echipă puternică și vor să ajungă cât mai departe în competiție. Deși este cunoscută și apreciată de multi români, puțini știu că Sonia Simionov are o soră mai mare. Ecaterina Simionov este sora jurnalistei, este căsătorită și are un băiat.

Spre deosebire de sora ei, Ecaterina preferă să fie o persoană discretă și stă departe de lumina reflectoarelor. Nu putem trece cu vederea faptul că Sonia și Ecaterina seamănă izbitor. Mai mult, se pare că cele două au o relație apropiată. Deși nu obișnuiește să vorbească despre familia ei, Sonia Simionov a făcut declarații emoționante despre părinții și sora ei, în cadrul emisiunii America Express.

Sonia Simionov: „Eu și sora mea am avut o presiune în ceea ce îl privește pe tata”

În ediția de miercuri seara, telespectatorii au avut ocazia să urmărească un moment emoționant, iar protagonista a fost Sonia Simionov. O fire discretă, jurnalista a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre familia ei. După ce și-au vopsit fețele Sonia Simionov și Iuliana Pepene au mers către Laguna del Coche unde au fost nevoită să pescuiască. Această provocare a determinat-o pe Sonia să își aducă aminte despre copilărie.

Eu mi-am adus aminte de Delta Dunării. Tatăl meu e din Delta Dunării, e din Caraorman Eu mi-am petrecut copilăria acolo și mi-am adus aminte de poveștile bunicii, despre tata, care, al șaptelea copil fiind, nimeni n-a făcut școală foarte multă din neamul lui și el a vrut să facă școală. Însă, pentru asta muncea la cherhanale. Tata, pentru a face școală în Caraorman, a trebuit să se trezească la trei dimineața, să prindă pește și după aia să se ducă la cherhana, să îl vândă, să îl eviscereze ca să facă rost de bani să facă școală. Toată viața, și eu și sora mea, am avut o presiune în ceea ce îl privește pe tata. De fapt, în ceea ce privește ambii părinți. Părinții mei vin de la coada vacii și de la coada peștelui. Și au devenit, tata doctor în fizică nucleară și mama expert chimist, adică lucrător la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Presiunea e foarte mare să vii din baltă și să devii director de Centrală Nucleară… Cam ce ar trebui să fac eu!? Să depășesc asta sau să-l fac pe tata mândru, știi? Și atunci, uite, trag la America Express!', a spus Sonia Simionov la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton