Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la Cuțite. Flavia i-a dăruit o fiică superbă celebrului bucătar

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite. Sezonul 13 Chefi la cuțite va fi unul surprinzător și plin de momente inedite. Prima ediția a debutat luni, 18 martie, la Antena 1, iar telespectatorii au făcut cunoștință cu noii jurați. Printre aceștia se numără chef Alexandru Sautner. Dincolo de cariera sa de succes, juratul de la Chefi la cuțite are o familie frumoasă. Iată cum arată soția chef-ului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner, în vârstă de 55 de ani, se numără printre cei patru jurați de la Chefi la cutite, seoznul 13. După plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, producția a anunțat că patru noi jurați vor apărea în emisiune.

sautner familiesautner familie

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite. Chef Alexandru Sautner este căsătorit cu Flavia, iar împreună au fiică minunată. Partnera de viață a juratului de la Chefi la cuțite este activă în mediul online, iar după ce s-a aflat că acesta este unul dintre jurați, Flavia a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citește și:Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Citește și:Cătălin Scărlătescu pleacă în Asia, după demisia de la Chefi la Cuțite. Doina Teodoru a dat tot din casă: „Sunt mândră de el”

Citește și:Marina Almășan se afla în Praga, în timpul atacului armat soldat cu 15 morți: „Chiar mă gândeam, înainte de a porni încoace: oare o să am ghinionul să mă întâlnesc cu neșansa?”

Citește și:Atac armat în Praga. Ultimele mesaje șocante ale studentului ceh înainte de a-și ucide 15 colegi de facultate

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la cuțite. Alexandru Sautner este noul jurat de la Chefii la cuțite, sezonul 13. După ce jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Cătălin Scărlătescu au plecat din emisiune, producția a anunțat recent care sunt cei patru noi jurați. Chef Alexandru Sautner se numără printre ei și va face parte din echipa Chefi la cuțite.

Dincolo de cariera sa impresionantă, juratul de la Chefi la cuțite are o familie frumoasă. Este căsătorit cu Flavia, în vârstă de 38 de ani, iar împreună au o fiică minunată. Soția lui Alexandru Sautner este activă în mediul online, acolo unde postează tot ce se întâmplă nou în viața ei. De asemenea, Flavia are multe fotografii alături de noul jurat de la Chefi la cuțite și fiica lor.

Ce mesaj i-a transmis Flavia soțului ei, după ce s-a aflat că face parte din juriul Chefi la cuțite

Noul jurat de la Chefi la cutite Alexandru Sautner are o carieră de succes în domeniul gastronomic și în business, iar soția sa este foarte mândră de partenerul ei. După ce s-a aflat că Alexandru Sautner face parte din noul juriu Chefi la cuțite, Flavia Sautner a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Acesta și-a exprimat gândurile bune cu privite la noua calitate de jurat al chef-ului.

„Noul Proiect 'Chefi la Cuțite'… nu este altceva decât confirmarea muncii tale. Mulțumim universului pentru TOT! Experiența acumulată în 35 de ani, timp în care ai avut parte de bune și rele, de urcurșuri și coborâșuri, ai creat oameni, echipe… ai dat șanse să crească împreună cu tine un număr mare de angajați, însă … azi TU ești cel apreciat! Cu mare dragoste și Respect. Ai tăi, FAMILIA' a fost mesajul pe care l-a transmis soția chef-ului alături de imaginile pe care Alexandru Sautner le-a făcut în cadrul ședinței foto a emisiunii.

Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în HoReCa și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună!Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând ) . Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!', a declarat Chef Alexandru Sautner.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton