Cine este și cum arată soția lui Cătălin Țociu de la America Express 2023. Ligia i-a dăruit doi copii superbi

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Țociu. Cătălin Țociu este fiul actorului Romică Țociu, iar împreună fac o echipă la America 2023. Deși Cătălin a stat departe de lumina reflectoarelor, și-a dorit foarte mult să facă parte din noul sezon al emisiunii și l-a convins pe tatăl său să fie concurenti. Cu toate acestea, se știu putine detalii despre viața personală a lui Cătălin Țociu. Iată cine este soția sa, Ligia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Țociu de la America Express 2023. Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie de la noi din țară, iar de curând a acceptat să participe la America Express, alături de fiul lui, Cătălin Țociu. Tânărul are 26 de ani, este căsătorit și are doi copii minunați.

index (1)index (1)

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Țociu de la America Express 2023. Cătălin Țociu s-a căsătorit cu Ligia în anul 2019 și au împreună doi copii minunați. Spre deosebire de soțul ei, Ligia preferă să fie o persoană discretă.

Citește și: Primele imagini cu Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, la America Express 2024. În ce ipostază au fost surprinși

Citește și:Romică Țociu și fiul său, Cătălin, despre America Express 2024: 'Plecăm cu emoții, dar și cu frică'

Citește și:Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, după un an de relație: „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu'. Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda: „Credeam că este împreună cu Ioana Ignat”

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Țociu de la America Express 2023

Romică Țociu este căsătorit de mai bine de 28 de ani cu Nicoleta si au împreună doi copii, pe Cătălin și Daria. Cătălin Țociu participă alături de tatăl său la America Express, unde au parte de o aventură pe cinste. Spre deosebire de tatăl său, Cătălin este o persoană discretă, care apare rar pe micile ecrane. Însă, de curând a decis să participe alături de Romică Țociu la America Express, de la Antena 1.

Cătălin Țociu are 26 de ani și este căsătorit cu Ligia încă din anul 2019. Cătălin şi Ligia sunt născuţi în aceeaşi zi, pe 3 iulie. Au împreună doi copii minunați. Ligia Țociu este o prezență discretă pe rețelele de socializare, dar postează imagini cu familia ei. Frumoasa Ligia este brunetă, timidă în fața camerei, și o mamă devotată. La nunta lor au participat nume mari din showbiz, precum Anca Țurcașiu, Pepe, Aurelian Temișan, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu și Jean de la Craiova.

Cătălin Țociu are doi băieți și este pasionat de gastronomie

Cătălin Țociu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de sotia sa, Ligia. Tânăra i-a dăruit un baiat și o fată și au o familie frumoasă. Cătălin, fiul lui Romică Țociu nu a fost deloc atras de meseria tatălui său și a ales să activeze într-un domeniu cu totul diferit, si anume bucătăria. Cătălin este pasionat de gastronomie și îi place să gătească.

Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin', a dezvăluit Cătălin Țociu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Libertatea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton