Cine este și cum arată soția lui Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite. Cei doi au împreună un fiu

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată soția lui Orlando Zaharia. Orlando Zaharia se numără printre cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite. A lucrat ca bucătat pentru Președinția României și a participat la numeroase concursuri de gătit, însă putini știu cine este și cum arată soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Orlando Zaharia. Chef Orlando Zaharia este unul dintre cei patru jurați de la Chefi la cuțite, după ce bucătarii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să plece. Orlando Zaharia are o carieră de succes, dar și o familie minunată.

1174877_533826536738746_1187176145_n1174877_533826536738746_1187176145_n

Cine este și cum arată soția lui Orlando Zaharia. Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României și a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar în 2019 a câștigat prima editie Chef de România. Dincolo de cariera sa impresionantă, juratul de la Chefi la cuțite are o soție minunată și un fiu extraordinar.

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Citește și:Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Citește și:Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii: „Avem două saltele, să încăpem șapte persoane”. De ce nu mai stă în vila de lux

Citește și:Cine este Minola Platon, prima femeie comandant de avion din Iași: „E extraordinar absolut tot ce înseamnă aviaţie. Nu mi-a fost niciodată frică'. A pilotat primul avion la 29 de ani

Cine este și cum arată soția lui Orlando Zaharia

Orlando Zaharia se numără printre cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite. Celebrul bucătar a lucrat pentru Președintia României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari din țară, a fost Executive Chef pentru lantul de restaurante Qs Inn si Pagaia, iar în prezent este jurat la Chefi la cuțite.

Deși se află în lumina reflectoarelor, chef Orlando Zaharia este discret cu viața sa de familie. Bucătarul este căsătorit cu Mădălina Zaharia, iar împreună au un fiu. Spre deosebire de Orlando, Mădălina este foarte discretă și nu postează des imagini pe rețelele de socializare. Chiar și așa, cei doi formează un cuplu minunat, iar rodul iubirii lor este fiul lor, Andreas. Orlando Zaharia a fost crescut în Ialomita, la bunici, și provine dintr-o familie modestă.

Orlando Zaharia, despre rolul de jurat la Chefi la cuțite

Orlando Zaharia a câștigat în 2019 prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesionisti. Anul viitor, telespectatorii vor avea ocazia de a-l urmări pe Orlando Zaharia în calitate de jurat, la Chefi la cuțite. Bucătarul este încântată de noul proiect și abia așteaptă să-i cunoască pe concurenti.Noul sezon Chefi la cutite urmează să fie difuzat în primăvară la Antena 1.

Să fiu parte din juriul Chefi la Cuțite este pentru mine un vis împlinit. Încă procesez această informație și este pentru prima oară când nu știu o rețetă – rețeta exprimării acestor emoții. Știu însă că abia aștept să începem, să cunosc concurenții, poveștile și preparatele lor și dă dăm drumul competiției dintre noi. Va fi foarte interesantă și această parte… Eu sunt un om care a parcurs tot traseul în bucătărie, n-am ratat nicio etapă, știu ce înseamnă pasiunea pentru acest domeniu și sunt gata sa îi susțin și să îi îndrum pe cei care caută un loc în această lume, a declarat Chef Orlando Zaharia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton