Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la Cuțite. Au împreună doi copii

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la cuțite. Ștefan Popescu și ceilalți trei jurați vor face senzație în noul sezon Chefi la cuțite, sezonul 13. După plecarea chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, telespectatorii vor avea parte de un sezon plin de surprize. Iată cum arată soția chef-ului Ștefan Popescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la cuțite. Juratul de la Chefi la cuțite, Ștefan Popescu, are 47 de ani și se declară un familist convins. Chef Popescu este căsătorit cu Alina Menghereș, iar împreună au doi copii minunați. Deși este cunoscut de multă lume, Ștefan Popescu postează rar imagini cu familia lui.

stefan popescustefan popescu

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la cuțite. Noul jurat de la Chefi la cuțite are o carieră impresionantă, dar și o familie minunată. Ștefan Popescu este căsătorit cu Alina Menghereș, iar împreună au doi băieți. Spre deosebire de bucătarul chef, soția sa este o persoană discretă.

Citește și: Anunțul oficial al Antenei 1 despre Chefi la cuțite. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați ai emisiunii

Citește și:Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Citește și:Cine este Minola Platon, prima femeie comandant de avion din Iași: „E extraordinar absolut tot ce înseamnă aviaţie. Nu mi-a fost niciodată frică'. A pilotat primul avion la 29 de ani

Citește și:Alina Gologan, câștigătoare Master Chef 2019, este însărcinată cu primul copil: „Am ținut acest secret aproape de inimile noastre…”. Ce sex va avea bebelușul

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la cuțite

Cine este și cum arată soția lui Ștefan Popescu, juratul de la Chefi la cuțite. Ștefan Popescu se numără printre noii jurați de la Chefi la cutite, sezonul 13. Bucătarul chef are 47 de ani și o carieră impresionantă în gastronomie. Dincolo de pasiunea sa pentru bucătărie, Ștefan Popescu are alături de el o familie minunată. Soția sa, Alina Menghereș este femeia care i-a dăruit doi copii juratului și este întotdeauna alături de el.

Deși juratul este în lumina reflectoarelor, despre soția sa se cunosc putine lucruri. Alina Menghereș este o femeie discretă, iar Ștefan Popescu se afișează cu familia rar, mai cu partenera de viață. Pe lângă faptul că formează un cuplu minunat, Ștefan Popescu și Alina Menghereș au doi băieți, iar unul dintre ei pare că vrea să îi calce pe urme juratului de la Chefi la cuțite. Un familist convins, căsătorit și tată a doi băieței minunați.Un om optimist, vesel, calm, energic, ambițios și un mare cinefil.Nu îmi plac persoanele care se plâng în mod constant și leneșii', a scris juratul de la Chefi la cuțite pe site-ul său oficial.

Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite

Ștefan Popescu se numără printre cei patru jurați de la Chefi la cuțite. Acesta a debutat târziu în bucătărie, el absolvind un profil tehnic-mecanic la liceu, iar în perioada stagiului militar a participat ca pompier. În 2000 și-a depus CV-ul în cadrul unui hotel din București și așa a început să fie pasionat de bucătărie. Timp de doi ani a lucrat în Marea Britanie iar în 2006 a revenit în țară, lucrând la un hotel din Capitală ca Executive Chef. În prezent, chef Ștefan Popescu oferă consultanță pentru tot ce înseamnă deschidere de restaurante, este formator în cadrul școlii de bucătărie HORECA School și formator în cadrul școlii de mini chefi Kids Chef Academy.

„Acest rol vine la pachet cu multă responsabilitate. Responsabilitate față de emoțiile, aspirațiile și pasiunea care se află în spatele fiecărui preparat. Atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională sunt obiectiv, corect și flexibil, nu urmăresc perfecțiunea, vreau să descopăr potențial și entuziasm, astea sunt așteptările mele în ceea ce îi privește pe concurenți. Ce se întâmplă la masa juriului va fi foarte interesant pentru telespectatori. O să fie cu intrigă, tachinări și show. Colegii mei au un traseu profesional de excepție, sunt lideri care conduc echipe mari și cunosc această meserie din toate unghiurile ei, de la spălatul vaselor, până la antreprenoriat. Ca și caractere și background suntem totuși diferiți și asta va da un plus de savoare interacțiunii dintre noi”, a declarat Chef Ștefan Popescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton