Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. S-a mutat la Paris pentru el

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. Nina Hariton se numără printre finaliștii de la Chefi la cuțite. Concurenta lui Sorin Bontea are o poveste de viață impresionantă, dar putini sunt cei care știu cine este soțul ei. Nina Hariton a renunțat din viața din România și s-a mutat la Paris pentru soțul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. Marți, 20 iunie, va avea loc finala Chefi la cuțite, sezonul 11. După multă muncă, trei concurenti au ajuns în marea finală, iar telespectatorii vor afla în această seară cine va pleca acasă cu marele premiu.

ninanina

Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite.Concurenti au avut parte de o surpriză în seminfinală, după ce familiile lor au păsit in platou și au gătit alături de el. Iată cine este soțul Ninei Hariton!

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite: „Ea face totul cu suflet și…”

Citește și:Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Tatăl său suferă de o boală grea: „Veneam de la chimioterapie când am primit apelul”

Citește și:Tristan Tate, prima reacție după ce a fost trimis în judecată, alături de fratele lui, Andrew: „Aceste 15 luni au fost un iad”

Citește și:Andreea Bălan a făcut cunoștință cu părinții lui Victor Cornea, noul ei iubit. Cum s-au afișat, după ce tenismenul a dus-o la el acasă: „Iubire pură'

Cine este și cum arată soțul Ninei Hariton de la Chefi la cuțite

Nina Hariton se numără printre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Concurenta lui Sorin Bontea a dovedit că are talent gastronomic și în seara aceasta va lupta alături de Laurentiu Neamtu și Paul Tudosescu.

Seara trecută, concurentii au avut parte de o surpriză după ce familiile lor au păsit in platoul emisiunii și au gătit alături de ei. În semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite, Nina Hariton a gătit alături de soțul ei, Dumitru. Bărbatul este căsătorit cu Nina Hariton și au împreună o fetiță. Nina Hariton a renunțat la viața sa din Românie pentru a-și urma soțul la Paris.

Soțul Ninei Hariton, declarație de dragoste pentru concurenta de la Chefi la cuțite

Dumitru Hariton a pășit în platoul emisiunii Chefi la cuțite și a vorbit cu emoție despre soția sa, Nina Hariton. Bărbatul o apreciează foarte mult pe concurenta de la Chefi la cuțite și este mândru de ea.

Dumitru Hariton și-a exprimat sentimentele în fața camerei de filmat, în timp ce a ajutat-o să ajungă în marea finală. 'Ea face totul cu suflet și totul din dragoste. Sunt foarte mândru de ea.', a declarat Dumitru Hariton, la Chefi la cuțite.

Nina Hariton locuiește în Franța cu soțul și fiica ei

Nina Hariton le-a atras atenția telespectatorilor după ce a primit trei cuțite de aur de la jurații Chefi la cuțite. Concurenta este prima femeie din istoria show-ului culinar care a primit râvnitul cuțit. Nina Hariton este din Republica Moldova și locuiește în Franța de mai multi ani. Concurenta lui Sorin Bontea este căsătorită cu Dumitru Hariton și împreună au o fetiță. Și-a cunoscut soțul la o petrecere, iar de atunci sunt împreună.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo', a povestit Nina Hariton în prima etapă a competiției.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton