Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice - Vis în doi. La ce școală e profesoară

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi. În curând, la Antena va debuta o nouă emisiune tip concurs. Aceasta e intitulată Dancing on Ice – Vis în doi și va apărea pe micile ecrane începând cu data de 5 martie 2022. Nouă vedete vor patina în direct, alături de partenerii lor profesioniști, pentru vise ce merită să fie împlinite. La masa juriului se află și Simona Pungă, o cunoscută sportivă din România. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Au mai rămas doar câteva zile până ce la Antena 1 va debuta prima ediție Dancing on Ice – Vis în doi. Aceasta va apărea la televior la începutul lunii viitoare, mai exact pe 5 martie 2022. Concurenții vor fi notați de către patru jurați. Aceștia sunt: Elwira și Mihai Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

simona-punga-dancing-on-ice-1simona-punga-dancing-on-ice-1

Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi. Așadar, Simona Pungă face parte din noul proiect de la Antena 1, Dancing on Ice – Vis în doi, în calitate de jurat. Ea va face echipă cu Elwira, Mihai Petre și Cornel Gheorghe pentru a-i nota pe concurenți în cea mai tare aventură a vieții lor, de pe gheață.

Citește și: Cine sunt jurații de la Dancing on Ice – Vis în doi.Mihai și Elwira Petre vor da note

Citește și: Când începe Dancing on Ice România, la Antena 1.Show-ul va fi live

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Citește și: La 85 de ani, Berlusconi se însoară cu iubita mai tânără cu 53 de ani:”Relație de dragoste, stimă și respect”

Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi

Simona Pungă este o cunoscută antrenoare de patinaj artistic din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a participat la diverse competiții europene și internaționale, în calitate de sportiv. Aceasta va juriza grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete la Dancing on Ice – Vis în doi, rol de care e foarte încântată.

Simona Pungă se declară foarte entuziasmată și în același timp onorată să facă parte din proiectul Dancing on Ice – Vis în doi. Antrenoare de patinaj artistic știe câtă muncă și dedicare se ascunde în spatele acestui format, astfel că e și mai motivată să se implice în această emisiune pe care o descrie ca o „frumoasă poveste'.

„Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România.

Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste'!', a spus Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi, potrivit libertatea.ro.

Simona Pungă de la Dancing on Ice – Vis în doi e antrenoare de patinaj artistic

Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi. Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi, are 35 de ani și e de loc din Brașov. A participat la numeroase competiții europene și internaționale importante, astfel că nu e străină de lumea sportului. În urmă cu mai bine de un deceniu, în 2010, ea a devenit antrenoare de patinaj artistic.

Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi, este de asemenea și profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu' din Brașov. Tototdată, ea activează și ca antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov.

Cine sunt concurenții de la Dancing on Ice – Vis în doi

Cine este Simona Pungă, jurat la Dancing on Ice – Vis în doi. Dancing on Ice – Vis în doi este o emisiune nouă în România, tip concurs. În total, nouă vedete vor accepta provocarea și vor patina în direct, săptămânal, alături de partenerii lor profesioniști, sperând să impresioneze juriul și publicul. Acetșia sunt gata să lupte până la epuizare pentru vise ce merită a fi împlinite.

Potrivit celor de la Antena 1, vedetele care au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi sunt Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton