Cine este socrul lui Ianis Hagi și cu ce se ocupă. Dimciu Palavoti Tănase este putred de bogat

 Dumba Gabriela
.

Cine este socrul lui Ianis Hagi și cu ce se ocupă. Despre Dimciu Palavoti Tănase se știe că este putred de bogat, dar și foarte credincios. Ianis Hagi, fiul celebrului Gică Hagi, și-a unit destinele cu Elena Tănase, aleasa inimii sale, într-un eveniment care s-a desfășurat în prima zi de Crăciun și a reunit sute de invitați, inclusiv personalități remarcabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ianis Hagi s-a căsătorit civil cu Elena Tănase chiar în ziua de Crăciun, iar alături le-au fost nu mai puțin de 400 de invitați, prieteni și familie, într-un restaurant de lux din nordul Capitalei. Tatăl miresei nu s-a uitat la bani, având în vedere că Dimciu Palavoti Tănase este putred de bogat.

80344371_1626396684166632_8578403279120105472_n80344371_1626396684166632_8578403279120105472_n

Cine este Dimciu Palavoti Tănase, socru lui Ianis Hagi

Dimciu Palavoti Tănase, socru lui Ianis, este om de afaceri cu un portofoliu diversificat de investiții, conform informațiilor furnizate de iamsport.ro. El este considerat în comunitatea aromână din zona Dobrogei drept unul dintre cei mai bogați afaceriști. În urmă cu 4 ani el a plătit bani grei la petrecerea de botez a nepotului său.

Dimciu Palavoti Tănase este apreciat printre apropiați pentru faptul că este foarte credincios. El a fost surprins cu mătănii în mână la petrecerea de logodnă a fiicei sale din urmă cu mai bine de două luni.

„Foarte emoționat. Sărbători cu bine, tinerii să fie sănătoși, bucuroși! Suntem alături de ei. Transmit toate cele bune, cu ocazia Crăciunului, la toată lumea. Liniște, sănătate și numai bucurii la toată lumea', a fost mesajul lui Dimciu Palavoti Tănase, socrul lui Ianis Hagi.

La eveniment au fost prezenţi 400 de invitaţi, iar pe lângă tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, s-au mai aflat Gheorghe Popescu, Gigi Becali sau părinţii Simonei Halep, Stere şi Tania.

Citește și: Cine este Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi. Tatăl ei este un cunoscut om de afaceri

Citește și: Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună: „Nu puteam fi mai fericit de atât’

Când are loc nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Gică Hagi își dorește nepoți când mai curând și a dezvăluit și când va avea loc nunta fiului său cu Elena Tănase.

„Anii trec, a venit timpul să mergem şi după copii. E o seară minunată pentru noi. Crăciun fericit tuturor, bucurie, linişte sănătate şi spor! Încheiem fericiţi anul, bucuroşi, cred că şi socrul mic e bucuros. Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie.

Copiii comandă acum, va fi o seară frumoasă. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea’, a declarat Gică Hagi, la cununia civilă.

Gigi Becali a întreținut atmosfera la nunta lui Ianis Hagi

Deși cu 2 ani în urmă spunea că nu mai merge la petreceri și că sufletul lui nu mai suportă muzica, Gigi Becali s-a dezlănțuit la nunta lui Ianis Hagi, unde a dansat și a cântat ca în tinerețe. Patronul FCSB nu a rezistat când a început să răsune muzica machedonească și s-a precipitat pe ringul de dans.

Ulterior a luat și microfonul și l-a acompaniat pe Pindu, artist recunoscut pentru muzica machedonească. Evident, imaginile cu Gigi Becali dansând și cântând s-au viralizat rapid în mediul online.

La petrecere a făcut furori cu muzica sa și Horia Brenciu, care a cucerit toți invitații și a întreținut atmosfera doar așa cum el știe să o facă.

foto: Facebook, capturi TV, iamsport.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton