Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Este campioană națională la biliard

 Dumitrache Laura
.

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi din țară. Pe lângă asta, concurenta de la America Express 2023 esteo fire sportivă și a practiv diverse sporturi de-a lungul anilor. Află mai multe informații despre Sonia Simionov!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov formează o echipă cu Iuliana Pepene, în America Express 2023. Cele două au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Soarelui, alături de alte opt echipe. Cu toate că este cunoscută de mulți români, putini sunt cei care îi cunosc întreaga activitate.

sonia simionov in tinereteâsonia simionov in tinereteâ

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov a bifat numeroase reușite pe plan sportiv de-a lungul anilor. În urmă cu 26 de ani a fost campioană la înot la juniori și a câștigat medaliile de aur și de argint la diferite competiții internaționale.

Citește și:Cum s-a vindecat Giulia Anghelescu de frica de zbor, după experiența de la America Express: „Pentru prima dată, am reușit fără nicio panică, și la dus și la întors”

Citește și: Cum s-a transformat viața Laurei Giurcanu, după experiențele trăite la America Express: „Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors…”

Citește și:Ce impact a avut experiența America Express asupra căsniciei Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Este un test de răbdare…”

Citește și:Ce afacere și-au deschis Edward Sanda și Cleopatra Stratan după ce s-au întors din America Express: „Noi suntem aici să îți îndeplinim visul'

Sonia Simionov – Viață personală

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov s-a născut la Medgidia și are de 37 de ani. Cunoscuta jurnalistă are părul blond și ochii albaștri.

Deși e destul de discretă în privința vieții sale private, de curând, s-a aflat cine este iubitul Soniei Simionov. Concurenta de la America Express se iubește cu un om de afaceri cu patru ani mai tânăr decât ea. Așadar, bărbatul are 33 de ani. Tânărul se numește Cristian Heinrich Gaghes și e antreprenor în domeniul medical.

Potrivit Spynews.ro, Sonia Simionov și iubitul ei, Cristian Heinrich Gaghes, formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Diferența de vârstă nu pare deloc să-i deranjeze, pentru că au și multe pasiuni comune. Aceștia adoră să călătorească și să meargă în vacanțe, dovadă fiind pozele lor din mediul online.

Sonia Simionov a făcut o investiție serioasă, după participarea la America Express, emisiune care a scos-o total din zona de confort. Jurnalista a simțit nevoia să se bucure pentru „noua ei jucărie' pe rețelele de socializare, alături de prieteni și fani. E vorba despre o mașină pe care și-a dorit-o foarte mult.

Iar dacă vă întrebați ce mașină și-a cumpărat Sonia Simionov, ei bine, e vorba despre un SUV marca Toyota Corolla Cross care, potrivit site-ului de reprezentanță, volorează de la 35 de mii de euro (preț de pornire), potrivit a1.ro.

Sonia Simionov – Carieră

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov a absolvit Facultatea de Administrație Publică, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrație București. Ulterior, concurenta de la America Express a urmat masterul în comunicare și s-a înscris la o școală de televiziune Tudor Vornicu.

Debutul Soniei Simionov în televiziune a fost marcat prin emisiunea „City Nights” difuzată pe Prima TV, cu sediul în Constanța. Sonia Simionov este reporter la Antena 1 și Antena 3 de ani de zile și a adus contribuții semnificative jurnalismului. De asemenea, Sonia Simionov a prezentat emisiunea „Am ceva să-ți spun”.

Sonia Simionov e campioană națională la biliard

Pe lângă cariera sa în domeniul jurnalismului, Sonia Simionov are un șir de realizări sportive. În 1997, a fost campioană la înot la categoria juniori. Apoi a câștigat medalii de aur și argint la diverse competiții internaționale în 1998 și 1999. Totodată, concurenta de la America Express 2023 a făcut parte și din echipa de baschet a liceului. Sonia Simionov a practicat și tenisul de câmp vreme de trei ani, și a obținut Cupa presei la Tir. În cadrul competiției a demonstrat abilitățile sale remarcabile în manevrarea armelor.

Mai mult, Sonia Simioniv a devenit campioană națională la biliard. Îmi plac lucrurile precise. Îmi plac logica și lucrurile pentru care trebuie să depui efort mental. Biliardul le are pe toate.  În câțiva ani de joc și antrenament, am devenit vice-campioană națională. Iar anul trecut, în 2014, am reușit să câștig locul I și am devenit campioană națională la biliard', a declarat aceasta.

Sonia Simionov participă la America Express cu Iuliana Pepene

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023. Sonia Simionov a acceptat provocarea de a participa la America Express 2023 alături de Iuliana Pepene. Jurnalista iubește competiția și vrea să învețe lucruri noi, iar noul sezon al emisiunii este ceea ce și-a dorit. Iuliana Pepene și Sonia Simionov se cunosc de multi ani, au lucrat împreună, iar acum au decis să plece în echipă la America Express.

'Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. (…) Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist.America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi', a mărturisit ea, potrivit Antena 1.

Sonia Simionov și Alexia Eram s-au certat la America Express

În episodul trei de la America Express echipele au trebuit să fabrice într-un stil unic pantaloni, pe care să coasă sau să lipească pietricele. Spiritele s-au încins atunci când Alexia și Aris Eram au prezentat articolul lor de îmbrăcăminte Fernandei, pentru verificare, și s-au certat. Jurnalista Sonia Simionov a comentat că cei doi frați vor fi lăsați să treacă mai departe, chiar dacă articolul nu este lucrat corect. Aceasta le-a atras atenția și că ar fi plecat fără rucsacuri, însă acestea erau mai în spate și mergeau să le recupereze.

„În timp ce eram la verificare cu Fernanda, Sonia și cu Iuliana vin din spate. Normal că pe frații Eram îi lăsați să treacă și cu buzunarul desfăcut, ceea ce nu era adevărat, pentru că tocmai după ce ne-a verificat Fernada, ne-a spus că trebuie să ne întoarcem. (…) Lăsați frustrarea în altă parte. De ce spui niște lucruri când nu știi despre ce este vorba?’, a spus Alexia Eram, la America Express.

Sonia Siminov nu a putut trece, însă, cu vederea faptul că Alexia Eram a făcut-o frustrată după ce le-a atras atenția cu privire la rucsacuri.

„M-a luat valul, pe cuvânt. Fără rucsacuri? Le aveau la pom, puțin mai încolo. Se întoarce: „Le aveam aici’, a zis Alexia. Stai așa! M-a făcut frustrată. Mă rog, e adrenalină pentru toată lumea, serios’, a mărturisit Sonia Siminov.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton