Cine este și cu ce se ocupă sora Ronei Hartner. Rinda Hartner are 52 de ani și locuiește în Canada

 Dumitrache Laura
.

Cine este sora Ronei Hartner. Rona Hartner a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate astea, putini știu că regretata artistă avea o soră mai mare, care este medic în Canada. Înainte să moară, marea vedetă vorbea public despre sora ei, Rinda Hartner, cu care a avut o relație specială. De altfel, Rinda Hartner a fost cea care a făcut anunțul cutremurător al morții artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este sora Ronei Hartner. Rona Hartner a murit astăzi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani. Marea artistă a fost răpusă de cancer, boală pe care a reușit s-o învingă în trecut, dar, din păcate, acum i-a fost fatală. De-a lungul vieții, cântăreața a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, iar sora ei i-a stat alături pentru a o sprijini în momentele de cumpănă.

rona si sora eirona si sora ei

Cine este sora Ronei Hartner. Rona Hartner vorbea foarte rar despre familia ei, dar în urmă cu ceva timp, înainte să moară, a oferit detalii neștiute despre sora ei. Rinda Hartner lucrează într-o clinică din Canada, iar in timpul pandemiei de coronavirus și-a riscat viața pentru a salva pacienti.

Citește si: Rona Hartner, părăsită de foștii soți, după ce i s-a pus diagnosticul de cancer în metastază: „Nu m-au ajutat cu nimic, unele uși se închid pe viață”

Citește și:Cât costă tratamentul urmat de Rona Hartner împotriva cancerului. Artista a fost externată din spital: „Sunt epuizată de oboseală”

Citește și:Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă procesul cu impresarul Doru Gușman: „Ne facem de poveste, pe la tribunal, pentru…” / Maria Tărchilă, acuzații dure la adresa lui

Citește și:David Popovici a împlinit 19 ani. Ce gest nobil a făcut campionul, de ziua lui: „Am reușit! Vă mulțumesc tuturor…”

Cine este Rinda Hartner, sora Ronei Hartner

Rona Hartner avea o soră mai mare, pe nume Rinda Hartner, în vârstă de 52 de ani. Rinda Hartner locuiește în Canada și lucrează într-o clinică. În perioada pandemiei, Rona Hartner dezvăluia că sora ei și-a riscat viața pentru a-i salva pe pacienti. Rona Hartner vorbea foarte rar despre sora ei, Rinda Hartner, dar la un moment dat a dezvăluit că are o relație apropiată cu aceasta.

Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie zilele acestea! Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate! La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal! Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele. E realmente în contact cu microbul! Dar ea e pasionată! A creat societatea tiroidienilor, în Canada! Face o mulţime de lucruri acolo. Este om de bază la Spitalul Verdun din Montreal', a spus Rona Hartner despre sora ei, in urma cu cativa ani.

Cu ce se ocupă Rinda Hartner în Canada

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a dezvăluit că este coordonator clinic-administrativ la preventia infectiilor, la Spitalul Verdun din Montreal. În urmă cu câțiva ani, sora Ronei Hartner a oferit detalii despre munca sa. „Eu sunt coordonator clinic-administrativ la prevenţia infecţiilor. Mă ocup de centrele de copii, de programele familiale (mama şi copilul), de centrele de protecţia copilului pentru Montreal, de programele în sănătate mentală. Am în coordonarea mea 17 centre pentru vârstnici şi când au nevoie fac coordonarea la Spitalul Verdun din Montreal. Eu ajut echipele să aibă traiectorii securitare pentru pacienţii lor cu Covid-19. Am ajutat Royal Victoria să deschidă centrul pentru oamenii străzii care sunt bolnavi, ca să nu-i contamineze pe alţii. Pentru centrele de protecţie a copilului i-am ajutat să organizeze locuri securitare pentru copiii cu dizabilităţi, pentru copiii plasaţi, pentru tinerii delincvenţi care sunt în aceste centre, în Montreal', a dezvăluit Rinda Hartner, potrivit Click!

Înainte să se stingă din viață, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier și povestea că sora, fratele și mama ei i-au stat mereu alături și au sprijinit-o.  „Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață', a mai spus artista.

Sora Ronei Hartner a anunțat că artista a murit

De altfel, Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a fost cea care a anunțat că artista a murit. Astăzi, Rinda Hartner și-a schimbat poza de profil pe Facebook cu o imagine cu Rona Hartner, iar cea de copertă arăta o lumânare.

Ieri, 22 noiembrie, Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, făcea un anunț îngrijorător pe Facebook-ul artistei. Femeia spunea că marea cântăreață își trăiește ultimele clipe și îi îndemna pe internauți la rugăciune.

Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el‘, este anunțul trist postat de sora Ronei Hartner, pe contul de Facebook al artistei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton