Cine este soția lui DOC de la Survivor 2023. Au o fetiță împreună

 Laciu Andreea
.

Cine este soția lui DOC de la Survivor România 2023. Concurentul de la Survivor România 2023 este cunoscut unul dintre „băieții răi” din rap-ul românesc. Cu toate acestea, Vlad Munteanu, așa cum se numește Faimosul în buletin, este și un familist convins, atunci când vine vorba despre viața lui personală. Este căsătorit și are și o fetiță adorabilă. Cu toate că el este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, soția lui este extrem de discretă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurentul din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 are 42 de ani, o carieră de succes și o familie foarte frumoasă, care îl așteaptă să se întoarcă din Republica Dominicană. Anca Cristina se numește cea care i-a furat inima lui DOC, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume o fetiță. Iată cine este soția lui DOC de la Survivor România 2023!

cine-este-sotia-lui-doc-0cine-este-sotia-lui-doc-0

Cine este soția lui DOC de la Survivor România 2023

Cine este soția lui DOC de la Survivor România 2023. Artistul în vârstă de 42 de ani este căsătorit cu Anca Cristina din anul 2019. Ceremonia a fost una ieșită din comun, căci DOC a ales să poarte pantaloni scurți și pantofi sport. Din fotografiile mai vechi postate pe Instagram de către soția Faimosului, se pare că nașii de cununie au fost Teo (Claudiu Mihail Teohari) și soția lui, Melinda Teohari.

Vlad Costin Munteanu, cunoscut drept DOC, s-a născut în data de 29 decembrie 1980, la București. Are 42 de ani, este zodia Capricorn și are 1,80 m înălțime. Artistul are ochii căprui, părul brunet și este căsătorit cu soția lui, Anca. Cei doi au au împreună o fetiță. DOC de la Survivor 2023 a studiat în cadrul Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu.

Citește și: Cine este DOC de la Survivor 2023. Vlad Munteanu este căsătorit și are o fiică

Citește și: Mircea Badea a fost înjurat de colegii Vio, Teo şi Costel, iar reacția lui a fost neașteptată: „Vreau să fac public un anunț”

Citește și: Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023: „Babă frustrată. De întinerit nu mai poate'

Citește și: Mircea Badea a fost înjurat de colegii Vio, Teo şi Costel, iar reacția lui a fost neașteptată: „Vreau să fac public un anunț”

„Sincer, nu ştiu cum e acum, dar pe vremea mea se punea accent pe liceul la care intrai, ce ajungeai după ce terminai. Şi chiar am vrut să intru la un liceu bun! Pe vremea aia ne şi jucam, aveam HC-uri şi na, ne plăcea ideea de a sta la calculator. Dar nu pot să-mi asum alegerea în totalitate.

Ai mei, şi mai ales bunicii (am fost crescut de bunici), s-au implicat în educaţia mea, aveau un vis ca eu să ajung inginer. Şi să am pensie! Bunica asta îmi zicea, că trebuie să am un liceu, o facultate, un serviciu, ca apoi să am pensie. În liceu, cam totul e prima oară. De asta cred că e special liceul. Pentru mine, a mai fost ceva şocant: am intrat cu 9,06 şi am ieşit cu media 9,06! Nu-mi venea să cred!', a declarat DOC, într-un interviu pentru Teen Press.

Ce a anunțat DOC înainte de Survivor România

Este pentru prima dată când rapperul participă într-o emisiune de televiziune, dar este convins că va fi o experiență unică.

„Psihic, nu știu, nu am fost pus niciodată într-o astfel de situație oricât de mult mi-ar plăcea ideea, oricât cochetez cu necunoscutul. Sunt convins că o să-mi intre în sistemul de operare experiența asta, acolo, adânc. Nu știu ce va ieși de acolo, așa că nu vin să vă spun că o să fiu într-un fel. Vin să vă spun că o să fiu dispus să fiu ce o să fie’, a declarat DOC într-un clip de pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton