Cine este soția lui Romică Țociu. S-a luptat cu cancerul la sân timp de patru ani

 Laciu Andreea
.

Cine este soția lui Romică Țociu. Nicoleta îi este alături acestuia de mai bine de 27 de ani, iar din mariajul lor au venit pe lume doi copii, Cătălin și Daria. Cu toate că au trecut peste momente dificile, din cauza presupuselor aventuri ale actorului cu alte femei, căsnicia lor a rămas la fel de puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cei doi au împreună o familie foarte frumoasă și sunt extrem de mândri de copiii lor. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât fiul lor, Cătălin, în vârstă de 25 de ani, i-a făcut deja bunici de două ori. Fiica lor, Daria, în vârstă de 19 ani, i-a călcat pe urme actorului și își dorește să aibă succes în aceeași meserie.

cine-este-sotia-lui-romica-tociu-1cine-este-sotia-lui-romica-tociu-1

Cine este soția lui Romică Țociu

Nicoleta Țociu, în vârstă de 50 de ani, este soția lui Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, de mai bine de 27 de ani. S-au cunoscut când actorul avea doar 21 de ani, iar de atunci au trecut peste multe momente grele. Au împreună doi copii, Cătălin și Daria.

Cine este soția lui Romică Țociu. 'Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru„, a declarat Romică Țociu, în exclusivitate pentru Viva.

Cine este soția lui Romică Țociu. „Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii', a completat el.

Citește și: Cum se înțelege Romică Țociu cu soția, după 27 de ani de căsnicie: „Am avut o viață mai agitată. Îi sunt recunoscător Nicoletei că a știut să treacă peste toate greutățile'/ EXCLUSIV

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Harry, vizibil emoționat

Citește și: Cine este și cum arată Daria, fiica lui Romică Țociu. Tânăra se pregătește pentru admiterea la facultate: „Vrea să dea la…'

Citește și: Ce bea Fuego pe stomacul gol, în fiecare dimineață:”Este secretul meu de jumătate de an”

Au trecut peste infidelitate

Cine este soția lui Romică Țociu. Deși o adoră și vorbește atât de frumos despre partenera lui de viață, se pare că Romică Țociu a mai și călcat pe lângă. A fost fotografiat de multe ori în ipostaze compromițătoare alături de alte femei. Cu toate acestea, Nicoleta susține că știa exact cu cine anume s-a căsătorit, iar aventurile trecătoare ale actorului nu sunt unele care să o facă să divorțeze de el.

'Eu n-am ce să-i fac, este actor. Când m-am căsătorit cu el știam că este un om mai special. Noi nu divorțăm!'a declarat soția lui Romică Țociu.

S-a luptat cu cancerul

Cine este soția lui Romică Țociu. În trecut, Nicoleta a trecut prin cele mai grele momente după ce a aflat că suferă cu cancerul la sân. S-a luptat cu această boală necruțătoare timp de patru ani.

„Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei', a povestit Nicoleta Țociu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton