Cine este soțul Anei Ularu. Marc Rissmann are 43 de ani și a jucat în Game of Thrones

 Oana Pantazi
.

Cine este soțul Anei Ularu. Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Ana Ularu și-a ținut iubitul și, ulterior, soțul departe de ochii lumii, chiar dacă el este, de asemenea, o persoană publică. Asta deoarece partenerul de viață al actriței și tatăl fiicei sale este, la rândul său actor. Iată cine i-a furat inima reputatei actrițe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că actrița din serialul The Power este căsătorită de ceva timp șicu atât mai puțini știu cine este soțul Anei Ularu. Extrem de discretă în privința vieții personale, aceasta a evitat să-și expună intimitatea, însă atunci când a făcut-o, a povestit fără rezerve despre bărbatul din viața ei.

ana_ularu-copyana_ularu-copy

Cine este soțul Anei Ularu

Deși spune că nu s-au întâlnit pe platourile de filmare, în mod paradoxal, soțul Anei Ularu este tot actor. Marc Rissmann are 43 de ani și este de naționalitate germană. Acesta a devenit cunoscut publicului larg datorită rolurilor din filme precum Overlord și seriale ca The Last Kingdom, Game of Thrones și The Man in the High Castle.

Marc Rissmann a studiat la Colegiul de Arte Dramatice Ernst Busch din Berlin. Pe scenă, Rissmann a jucat la Deutches Theater din Berlin, în Danton’s Death. În 2009, sub conducerea lui Kay Voges, l-a jucat pe Lysander în comedia Shakespeare a Midsummer Night’s Dream, iar din 2009 până în 2011 a fost membru permanent al ansamblului Teatrului Megdeburg.

Citește și: Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: „El avea o chestie, să nu intrăm pe…'

Citește și: Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț: „Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus’/ EXCLUSIV

Cine este soțul Anei Ularu. De asemenea, Rissmann a apărut în numeroase seriale germane la începutul careierei sale, inclusiv în Der letzte Bulle, SOKO – Der Prozess și Binny and the Ghost. Apoi, și-a făcut intrarea pe piața internațională, cu roluri ca cel din The Last Kingdom, Riviera și Into Badlands.

Soțul Anei Ularu a devenit cunoscut publicului internațional în anul 2019, când a apărut în cel de-al optulea sezon din Game of Thrones, în rolul lui Harry Strickland, iar apoi, în rolul Wilhelm Goertzmann din The Man in the High Castle.

Rissmann este și regizor, printre lucrările sale recente numărându-se videoclipul Please Tell Rosie, pentru Alle Farben, dar și o campanie comercială pentru Loteria națională Germană.

Marc Rissmann a cunoscut-o pe Ana Ularu la…. muzeu

Cine este soțul Anei Ularu. Paradoxal, deși sunt amândoi actori și era foarte posibil să se întâlnească pe scenă, dar fiind că Ana Ularu a jucat în mai multe producții internaționale, iată că Marc Rissmann și-a cunoscut soția la muzeu. Actrița a rememorat pentru Formula As, citată de Click, cum și-a întâlnit sufletul-pereche. Cei doi s-au văzut pentru prima oară la un muzeu, unde actrița a intrat absolut întâmplător, într-un moment în care starea sa de spirit nu era prea bună.

„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria ‘plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri'.

Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați „Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?' Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu', ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte old fashioned (de modă veche), dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare'a dezvăluit Ana Ularu pentru sursa citată.

Marc Rissmann și Ana Ularu sunt părinții unei fetițe

Cine este soțul Anei Ularu. Secretul căsătoriei dintre cei doi actori a fost bine păzit, la fel și faptul că au devenit părinți și au o fetiță, după cum a povestit chiar actrița.

„De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seara, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună.

Dacă vremea permite, ducem fetița cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună… În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate – ceea ce îmi doream de mult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării… Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea'a mai povestit Ana Ularu pentru aceeși sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton