Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Joacă în serialul Lia și este semifinalist Exatlon

 Laciu Andreea
.

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Actorul din serialul Lia și-a descoperit pasiunea pentru acest domeniu abia în ultimii ani. Se pare că a făcut alegerea potrivită, căci este chiar protagonistul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion la Antena 1. Alături de el a debutat și Ana Bodea, actriță și fostă balerină, iar rolul negativ feminin este interpretat de Ioana Blaj, o alegere neașteptată, căci telespectatorii se obișnuiseră să o vadă în roluri pozitive.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Ștefan Floroaica a făcut furori cu apariția lui din primul sezon Exatlon România. A impresionat cu performanțele sportive, dar și cu aspectul fizic, așa că a reușit să se claseze pe locul trei în preferințele publicului. A ajuns la un pas să câștige marele premiu, dar pe locul 1 s-a aflat Vladimir Drăghia, în timp ce locul secund a fost ocupat atunci de Ionuț Sugacevschi, colegul de echipă al lui Ștefan.

cine-este-stefan-floroaica-2cine-este-stefan-floroaica-2

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express

Ștefan Floroaica are 28 de ani și este originar din Pitești, dar locuiește în prezent în București. Este zodia Capricorn și s-a născut pe 27 decembrie, chiar de ziua sfântului al cărui nume îl poartă. A fost semifinalist „Exatlon România', dar şi multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu, conform WOWbiz.ro.

Ștefan Floroaica și-a descoperit pasiunea pentru actorie, a urmat mai multe cursuri de specialitate, ba chiar a și jucat pe scena de teatru, conform fotografiilor postate de el pe rețelele de socializare. De curând, el a debutat micile ecrane ca actor. Acesta are chiar rolul principal masculin în serialul Lia, de la Antena 1.

Citește și: Cine este Ana Bodea, actrița din serialul Lia, de la Antena 1. A studiat în Moscova

Citește și: Theo Rose și fostul ei iubit, Alex Leonte, s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor. Imaginile postate de cei doi

Citește și: Alex şi Ştefan de la Exatlon – cum s-au despărţit de ultimele iubite. Nu le-a fost prea greu – VIDEO

Citește și: Delia a fost urmărită și agasată de un individ în parcul Herăstrău: „E noapte, mi-a băgat lanterna în ochi”

Ștefan Floroaica și Sânziana Negru, cel mai nou cuplu din showbiz

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi au fost discreți o perioadă cu relația lor amoroasă, dar, acum ceva timp, au decis să nu se mai ascundă. Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au fost surprinși prima dată împreună în luna aprilie a acestui an, în mall-ul Băneasa.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au dat atunci de de gol după ce au postat imagini cu aceeași pisică. Internauții și-au dat seama, iar recent, cei doi au fost văzut împreună, într-un mall din Capitală, în timp ce se sărutau și îmbrățișau. Câteva luni mai târziu, în vară, aceștia s-au afișat pentru prima dată împreună, oficializându-și relația printr-o poză postată pe rețelele de socializare.

S-a spus că a fost într-o relație cu Alina Pană

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Ștefan Floroaica și Alina Pană au fost colegi la Exatlon România, iar relația lor de prietenie i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă s-a înfiripat ceva între ei. Însă, speranțele fanilor au fost spulberate chiar de către Alina Pană, după ce tânăra a părăsit competiția.

„Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună! Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în acel' sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat', a povestit Alina Pană.

Ce spune despre serialul Lia

Cine este Ștefan Floroaica, iubitul Sânzianei Negru de la America Express. Atunci când s-a anunțat noul proiect de la Antena 1, mulți s-au mirat când au aflat că el a primit chiar rolul principal masculin. O adaptare după un serial turcesc, la fel ca Adela, Lia se anunță deja a fi un nou succes din portofoliul Ruxandrei Ion, cea poreclită „mama telenovelelor românești”.

Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Totul este nou pentru mine, iar personajul meu, Petru Vornicu, mă provoacă să-mi ies din zona mea de confort şi să evoluez ca om şi ca actor… Îmi place mult ce se întâmplă acum în viaţa mea şi sunt recunoscător că printr-un cumul de dorinţă, determinare si şansă din partea doamnei Ruxandra Ion, am ajuns aici', a dezvăluit Ştefan Floroaica, conform Pagina de Media.

Sursă foto: Antena 1, Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton