Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 19 ani și caută un bărbat capabil să se întrețină singur

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3. Noul sezon al celebrului show matrimonial a început cu 10 concurenți noi și 4 rămași din sezonul anterior. Ei bine, dacă media de vârstă este în general de 22-24 la cei care au intrat acum în platou, printre ei se numără și Ștefania care are doar 19 ani. Ce-i drept, este cea mai tânără, însă se pare că are planuri mari de viitor și vrea un bărbat pe măsură!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3. Ștefania nu ține cont de faptul că are doar 19 ani, asta deoarece consideră că nu are timp de pierdut și vrea un bărbat adevărat lângă ea. A venit tocmai din Padova, si caută în „Casa iubirii” un băiat care știe să curteze'. Asta nu este tot, preferă un partener atent și capabil să se întrețină singur.

d011c2c8-fbf3-4136-a2e6-b6baf0efb445-crop-1649233247d011c2c8-fbf3-4136-a2e6-b6baf0efb445-crop-1649233247

Citește și: Cine este Bogdan de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și este pasionat de muzică

Citește și: Cine este Bianca de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 25 de ani și a lucrat în Italia ca make-up artist

Citește și: Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile: 'Sub îngrijire energetică, de aceea rezist'. Ce a făcut de ziua lui, când a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: A murit mama lui Cătălin Bordea. Mihaela Bordea a fost răpusă de cancer, la 55 de ani: „A trecut printr-o perioadă îngrozitoare'

Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3

Cine este Ștefania de la Casa Iubirii, sezonul 3. La 19 ani, Ștefania știe deja ce își dorește de la viață, nu doar de la viitorul partener. E clar că nu vrea să piardă acești ani frumoși din viața ei în căutarea unei relații, așa că speră să plece din Casa Iubirii cu sufletul ei pereche de mână. Dacă atunci când vine vorba de aspectul fizic nu a avut nimic de spus, referitor la comportament și status a avut multe obiecții. Prin urmare, își dorește ca viitorul iubit să fie atent cu ea, să o respecte și să o iubească, dar totodată și să dispună de bani pentru a se întreține singur și a nu depinde de nimeni.

Ștefania este cea mai tânără concurentă a acestui sezon, dar așa cum se poate vedea, știe foarte bine ceea ce își dorește de la persoana pe care o vrea alături de ea, iar bărbatul ideal trebuie să știe „să o curteze'. Vrea să își încerce norocul și în România, după ce în Padova nu a găsit niciun italian care să îi fure inima.

Ștefania a recunoscut că este atrasă de Cosmin

În timp ce Robert și Patrick sunt pe lista fiecărei concurente aproape, Ștefania nu a țintit către cei doi bărbați râvniți de colegele ei, ci din contră. A recunoscut că este atrasă de Cosmin, însă se pare că tânărul nu este doar pe placul ei, fiindcă și Bianca îl place. Pe cine o să aleagă el acum, cine o să-i mai atragă atenția Ștefaniei și ce decizii vor mai lua rămâne însă de văzut pe micile ecrane. Fiți cu ochii pe emisiune pentru a nu rata momentele importante, mai ales dacă aveți pe cineva drag în competiție!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton