Cine este Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite. A fost în comă 6 zile: "Am avut un accident grav. Mi s-a oprit inima de trei ori..."

 Raiciu Adriana
.

Cine este Stelian Nistor de la Chefi la cuțite. Stelian Nistor a făcut senzație la Chefi la cuțite, sezonul 11. Bucătarul i-a impresionat pe cei trei jurați cu preparatul său cu ren, însă și cu povestea sa de viață. Iată prin ce a trecut concurentul în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Stelian Nistor de la Chefi la cuțite. Luni seară, 3 aprilie 2023, un concurent a impresionat pe toată lumea cu preparatul său, dar și cu povestea sa de viață. Stelian Nistor a suferit un accident teribil, a stat în comă profundă timp de 6 zile și 9 luni imobilizat la pat. Totuși, a dat dovadă că este un luptător, iar astăzi și-a îndeplinit visul de a merge la Chefi la cuțite.

1-11-1

Stelian Nistor lucrează în bucătărie de la vârsta de 17 ani, iar acum lucrează în nordul Suediei, tot în acest domeniu. Iată ce nu știai despre concurentul de la Chefi la cuțite, sezonul 11.

Citește și:Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Drama care i-a marcat viața: „Prima fetiță a murit la aproape 5 ani…”

Citește și: Adriana Trandafir a fost la un pas să-și ia viața: „Băiatul pe care-l iubeam se însura cu alta. Mă gândeam să mă sinucid. Cine a salvat-o

Citește și: Fernando de la Chefi la Cuțite a atacat un bărbat, într-o parcare, cu cuțitul primit la emisiune. Ce s-a întâmplat după ce a fost încătușat: „Am depus plângere pentru tentativă de omor’

Cine este Stelian Nistor de la Chefi la cuțite

Stelian Nistor de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a fost implicat într-un grav accident de circulație, în urmă cu ceva timp. Concurentului i s-a oprit inima de trei ori după producerea accidentului, a stat 6 zile în comă și a urmat zeci de ore de recuperare.

'Am fost în Suedia, iar în primăvară am avut un accident foarte grav. Am plecat de acasă. am intrat pe națională și cineva a intrat în mine, direct. Era pe un deal, eu urcam și el cobora. A intrat frontal în mine. Mi s-a oprit inima de 3 ori, când m-au luat din mașină. M-au resuscitat de mai multe ori, o dată pe drum în ambulanță, apoi noaptea la terapie intensivă. Am fost 6 zile în comă profundă și 8 zile în comă indusă. Am stat 65 de zile în spital și 9 luni imobilizat la pat. La câteva luni a murit și tata care era imobilizat la pat. A fost foarte greu. Am căzut în depresie', a spus Nistor Stelian la Chefi la cuțite.

Stelian Nistor face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. La un moment dat, chef Scărlătescu a răbufnit a avut un schimb de replici cu Stelian Nistor. V-am bătut cu orezul', a spus concurentul, luându-l prin surprindere chiar și pe chef Dumitrescu. „Ce, mă? Doamne ferește! Opriți-l, că nu e ok'.

Stelian Nistor i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite, în preselecții

Concurentul a demonstrat că este un bucătar desăvârșit. Le-a pregătit celor trei jurați o friptură de ren, iar aceștia nu și-au dat seama ce au în farfurie.

'În primăvară când am fost la muncă, am fost asistent, că nu am putut să muncesc, acum sunt recuperat în totalitate. Muncesc 250 de ore pe lună în Suedia fără nicio durere, fără nimic. Sunt șef de secție la grill, eu sunt cu nevasta mea', a mai completat acesta.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton