Cine este Valentin Butnaru. A avut o relație cu Albertina Ionescu și a lucrat cu Teo

 Dumitrache Laura
.

Cine este Valentin Butnaru. Valentin Butnaru prezintă de ani buni Observatorul Matinal și foarte rar vorbește despre viața sa personală. Multă lume se întreabă cum este acesta dincolo de lumina reflectoarelor și cine este femeia care i-a cucerit inima. Valentin Butnaru a avut o relație de iubire cu Albertina Ionescu, dar s-au despărțit în anul 2018. În prezent, vedeta de la Antena 1 se iubește cu actrița Ana Bodea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valentin Butnaru. Celebrul prezentator de știri are mare succes pe plan profesional, iar pe plan personal este foarte discret. Dincolo de celebritatea în televiziune, Valentin Butnaru a vorbit foarte rar despre viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este în afara camerelor de filmat.

valentin butnaruvalentin butnaru

Cine este Valentin Butnaru. Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 are o carieră impresionantă în televiziune și s-a făcut remarcat încă de la primele apariții la pupitrul știrilor. În vârstă de 38 de ani, Valentin Butnaru este pasionat de jurnalism, iar pe plan personal are o relație frumoasă cu actrița Ana Bodea. Află mai multe despre Valentin Butnaru!

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu” și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…”

Citește și:Concurent nou la Asia Express. Valentin Butnaru, prezentator de știri la Antena 1, a mers cu tirul îmbrăcat elegant

Citește și:Cristina Spătar s-a căsătorit, dar nu locuiește împreună cu soțul ei, Vicențiu Mocanu: „E mult mai fain așa'. Stau în orașe diferite și au un program de întâlniri

Citește și:„Mă luam de el, nu înțelegea că nu trebuie să…”. Din ce cauză s-au certat Cristina Ciobănașu și noul iubit, la începutul relației

Cine este Valentin Butnaru

Valentin Butnaru s-a născut pe 16 februarie 1985, la București. A lucrat și a învățat meserie de la Teo Trandafir, la Tele7 ABC. Butnaru a absolvit Școala Populară de Artă din București, după care s-a angajat la un post de televiziune pentru femei. S-a mutat la Realitatea TV, iar din 2013, telespectatorii îl urmăresc la pupitrul știrilor Observator. Este vicecampion de squash și nu predă doar sportul, ci este profesor de Creative Media in Intact Media Academy.

Valentin Butnaru formează un cuplu cu actrița Ana Bodea

Valentin Butnaru este foarte discret cu viața sa personală. Prezentatorul de știri este cunoscut de multă lume, dar preferă să nu vorbească foarte mult despre viața sa privată.

Acesta a fost surprins în compania actriței Ana Bodea, cei doi formând cel mai nou cuplu din showbiz. Cu toate astea,atât prezentatorul de știri, cât și actrița sunt în continuare discreti cu viața lor amoroasă și nu au vorbit despre relația lor. Recent, Valentin Butnaru și-a sărbătorit iubita și i-a făcut o urare specială de ziua ei.

‘La mulți ani, bodea.ada ! Cum nu avem o poză împreună, am ales the next best thing, adică o poză cu cea care îți seamănă leit și ăreia i-ai insuflat pasiuni, caracter, pofta de viață, talent pe care a știut să și-l cultive și multă determinare. A fost alături de mine zilele astea, în care am bolit ca un preșcolar sensibil, cu vărsat de vânt (poveste adevărată, dar n-am avut vărsat de vânt acum și m-a făcut să realizez că ți-a moștenit sufletul nobil! Să ai o zi minunată!’.

Valentin Butnaru a avut o relație cu Albetina Ionescu

Valentin Butnaru a avut o relație cu colega sa de breaslă Albertina Ionescu. Cei doi au fost întotdeauna discreti cu viața lor amoroasă, dar în anul 2018, relația lor a ajuns la final. Prezentatoarea de știri a vorbit despre despărțirea de Valentin Butnaru.

Da, nu am dat curs apariţiilor în reviste, ne-am dorit foarte mult ca viaţa noastră privată să fie doar a noastră. A fost drăguţ să postăm din când în când fotografii care arătau bucuria noastră. Iar la un moment dat, când oamenii ajung să nu mai aibă acelaşi drum în viaţă, eu sunt de părere că mai bine ne strângem mâna, ne zâmbim frumos şi spunem: „OK, ştim clar că nu avem acelaşi drum', a declarat știrista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton