Cine este Valentin Popescu de la Love lsland 2023. Are 27 de ani și este creator de conținut: "Nu sunt deloc un sfânt..."

 Dumitrache Laura
.

Cine este Valentin Popescu de la Love lsland 2023. Zece tineri sunt pregătiți să pornească spre o destinație exotică unde vor trebui să stea izolati. Ei trebuie să formeze un cuplu pentru a avea cât mai multe șanse să câștige premiul de 50.000 de euro. Valentin Popescu își dorește să-și întâlnească marea dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valentin Popescu de la Love lsland 2023. 5 fete și 5 băieți sunt pregătiți să-și găsească jumătatea. Show-ul Love Island va putea fi vizionat pe PRO TV, dar și pe Voyo. Concurentii vor locui într-o vilă de lux unde au șansa să își întâlnească marea iubire, dar și să câștige marele premiu.

380473665_18387222601041954_1379142241326726408_n380473665_18387222601041954_1379142241326726408_n

Cine este Valentin Popescu de la Love lsland 2023. Valentin Popescu a decis să participe la Love Island 2023 pentru a avea parte de o experiență de neuitat și să își întâlnească marea dragoste. Tânărul susține că este pregătit pentru o relație serioasă.

Citește și: Cine este Alexandra Balea de la Love Island 2023. Are 23 de ani și este studentă la Medicină

Citește și:Cine este Ada Ileana de la Love Island 2023. A câștigat Miss Internațional România 2022

Citește și:„Mă loveam de obiecte, scăpam obiectele din mână, nu știam să conduc, paralizie, ajunsesem nasol. Acum mă lupt cu anxietatea și cu atacurile de panică”. Cum se simte Adda, după un an de tratament pentru boala Lyme

Citește și:„M-am îmbolnăvit, făceam atacuri de panică aproape zilnic”. Dana Nălbaru, detalii neștiute din relația de 7 ani cu Călin Goia, solistul de la Voltaj

Cine este Valentin Popescu de la Love lsland 2023

Valentin Popescu are 27 de ani, este din București și activează în mediul online. Este creator de conținut și își etalează farmecul în mediul online. Concurentul este urmărit de 13 mii de internauți. Tânărul a mărturisit că îi plac blondele și își dorește o relație de la o fată mai scundă decât el. Totodată, Valentin declară că nu este  „vreun sfânt”.

„Sunt Valentin și nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentines Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!', a dezvăluit concurentul. Valentin Popescu este nerăbdător să le cunoască pe cele 5 fete cu care va interacționa pe parcursul emisiunii. Concurentul are speranțe mari că își va găsi suflet pereche la Love Island.

Cine va prezenta emisiunea Love Island 2023

Love Island este un concept faimos peste tot în lume, iar în curând, telespectatorii vor putea urmări emisiunea Love Island România pe PRO TV. Emisiunea este prezentă în peste 25 de țări din întreaga lume. Alina Ceușan este moderatoarea emisiunii, iar zece tineri sunt pregătiți pentru marea aventură a vieții lor. Tinerii vor locui într-o vilă din Saint Tropez și se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

‘Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca.Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!’, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton