Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bârlădeanu. A fost căsătorit și are doi copii

 Lupescu Anca
.

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bârlădeanu. Valeriu Gheorghiță este bărbatul cu care actrița Monica Bârlădeanu are o relație. Bărbatul este medic militar, iar în pandemia de coronavirus a fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-Covid-19. Iată cine este Valeriu Gheorghiță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bârlădeanu. Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au confirmat relația, dar preferă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Medicul Valeriu Gheorghiță a devenit faimos în perioada pandemiei de coronavirus.

valeriu gheorghitavaleriu gheorghita

Citește și:Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit' / EXCLUSIV

Citește și:Stephan Pelger avea 8 credite la bănci și urma să fie executat silit, înainte să se sinucidă. Ce confesiune a făcut înainte de gestul tragic

Citește și:Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume”

Citește și:Cine sunt semifinaliștii sezonului 11 de la Chefi la cuțite: „Eu chiar îmi doresc să câștig. Doamne ajută să…'

Cine este Valeriu Gheorghiță, iubitul Monicăi Bârlădeanu

Medicul Valeriu Gheorghiţă are 41 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel.

Rezidenţiatul l-a făcut la Spitalul 'Matei Balş'. Din 2012 lucrează la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr Carol Davila', mai întâi ca medic specialist Boli Infecţioase şi apoi ca medic primar. Din 2016 este asistent universitar.Valeriu Gheoghiță a divorțat de soția sa, iar acum formează un cuplu cu actrița Monica Bârlădeanu.

Valeriu Gheorghiță a publicat mai multe lucrări științifice

Valeriu Gheorghiță a absolvit Colegiul Național „Ion C. În anul 2013 a obținut titlul de doctor în medicină cu o teză intitulată „Dinamica antigenului HBs cantitativ și predicția răspunsului la tratamentul antiviral cu interferon pegilat sau analogi nucleozidici și nucleotidici la pacienții cu hepatită cronică, cu VHB”. 

A publicat mai multe lucrări știintifice în reviste de prestigiu și a colaborat cu alți cercetători. Valeriu Gheorghiță a avut opt lucrări publicate în reviste. Începând cu data de 17 noiembrie 2020, Valeriu Gheorghiță a fost numit coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, decizie luată de către președintele Klaus Iohannis.

Valeriu Gheorghiță a divorțat de fosta soție

Dr. Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit cu vreme de mai multi ani cu o colegă doctoriță. Cei doi au divorțat, însă. De asemenea, un lucru mai puțin știut despre el e că medicul are doi copii. Valeriu Gheorghiță și fosta soție se știau încă din facultate și, de asemenea, aceasta profesează tot în domeniul medicinei.

În prezent, el formează un cuplu cu actrița Monica Bârlădeanu. Actrița și Valeriu Gheorghiță au fost surprinsi impreună într-un jacuzzi  la un hotel de lux din Bulgaria, iar, ulterior, Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță și a subliniat faptul că acesta este necăsătorit. „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare', a declarat Monica Bîrlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare rețelele de socializare.

De asemenea, se pare că Valeriu Gheorghiță i-a făcut deja cunoștință Monicăi Bârlădeanu cu cei doi copii ai lui. Cei patru au fost surprinși, de curând, în timp ce făceau cumpărături pentru cei mici într-un mall din București.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton