Cine este Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, și cu ce se ocupă la 21 de ani: "Vrea la Medicină!"

.

Cine este Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei. La 21 de ani, fiica lui Leonard Doroftei și este extrem de fericită că a revenit în România, după mai mulți ani în care a locuit cu familia în Canada. Leonard Doroftei a declarat că Vanessa nu s-a adaptat în Canada și nu a ieșit din casă cât timp au fost departe de țară, însă iată că România îi priește și tânăra este foarte îndrăgostită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vanessa, în vârstă de 21 de ani, este unica fiică a lui Leonard Doroftei. Fostul campion mai are doi băieți alături de Monica, actuala lui soție. El a revenit în țară după ce a locuit în Canada, iar fiica lui este extrem de fericită pentru decizia pe care tatăl său a luat-o.

3c9dd2a0-cd13-4e9e-b681-af2f17b017b53c9dd2a0-cd13-4e9e-b681-af2f17b017b5

Cine Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, și cu ce se ocupă

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este de o frumusețe răpitoare și a moștenit multe dintre trăsăturile mamei sale. La 21 de ani este îndrăgostită până peste cap și, recent, a publicat mai multe fotografii cu iubitul său, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

„La mulți ani! Meriți întreaga lume! Te iubesc', a scris Vanessa, fiica lui Doroftei, pe rețelele de socializare, alături de una dintre fotografiile postate. Totodată, tânăra a mai distribuit patru poze cu cel care i-a furat inima, menționând „Săruturi pentru tine'.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a suferit foarte mult când familia ei a decis să se mute din România și nu s-a adaptat deloc vieții în Canada.

„Vanessa, crede-mă, ea cinci ani de zile nu a ieșit din casă, adică doar cu noi, a zis la un moment dat: ​Stop nu mai vreau cu voi, stop!​, s-a plictisit de noi. Fiecare vacanță și-a petrecut-o în România, pe perioada liberă pe care a avut-o venea în România, ea a fost cea mai afectată.

Ea termină colegiul de acolo, cum au ei regulile lor, îți dai seama, să înveți limbă nouă, cum a fost franceza, greu pentru ea, și a răzbit. Prima dată a zis că vrea medicină, să vedem cum intră la medicină, ea o să vină doar cu notele, diploma iese mult mai târziu, astea sunt regulile lor în Canada', a declarat recent Leonard Doroftei, despre unica sa fiică, potrivit iamsport.ro.

Citește și: Ce a dezvăluit fostul premier Boris Johnson despre cauza morții reginei Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire

Citește și: Gabi Bădălău, petrecere spectaculoasă de ziua lui de naștere: a sărbătorit pe acoperișul unei clădiri și avut tort „Dubai’ / Cum s-a afișat alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu

Citește și: Cristina Șișcanu a explicat de ce evită să vorbească despre ruptura de finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Din respect pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine…' / EXCLUSIV

De ce a decis Leonard Doroftei să revină în România, după 5 ani în Canada

În anul 2019, într-o perioadă dificilă a vieții sale, Leonard Doroftei a plecat în Canada, dar nu sigur, ci însoțit de soția Monica și de cei trei copii ai lor, Vanesa, Alex și Adrian. Au avut parte de o viață frumoasă, însă dorul de țara natală i-a determinat să se întoarcă.

„Familia a decis să revenim. Dacă eu i-am rugat să meargă cu mine pentru că aveam nevoie de o schimbare, mi-am revenit, m-am refăcut și acum am spus gata, e timpul să ne întoarcem acasă. Nu am plecat să rămân afară, am plecat pentru că aveam nevoie de o schimbare. Sunt pregătit de acțiune, m-am întors la box, de data asta ca antrenor.

Mi-a mers foarte bine, știu ce fac, sunt la un nivel înalt și cred că pot ajuta boxul românesc să renască. O spun din toată inima, pentru că știu ce fac, fac cu inima. Nu spun elevului ce să facă, lucrez odată cu el. Din păcate, ăsta-i boxul, asta-i perioada, va trebui să o luăm de la zero, va trebui să construim, să creștem sportivi, să învățăm să pregătim un meci, să nu ne mai pregătim la grămadă.

S-au schimbat foarte multe în box, iar noi am rămas în urmă cu pregătirea, cu gândirea. Sunt într-o formă fantastică, am întinerit. Am fost într-un moment greu în care nu mă regăseam, nu știam ce vreau, am fost nevoit să fac anumite lucruri. Am spus: Ce știu să fac? Box, hai să facem box și mi-a mers din plin. Acum am spus că e timpul să mă întorc și să le arăt și altora ce știu să fac. Noi putem să dăm sfaturi și să le arătăm cum să facă. Totul depinde de sportivi, dacă vor să facă ceva’, a declarat Doroftei, pentru sport.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton