Cine este Vica Blochina. S-a născut în Lituania și avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă

 Dumitrache Laura
.

Cine este Vica Blochina. Vica Blochina a devenit faimoasă în showbiz-ul românesc după ce a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă. Fosta balerină i-a oferit fostului fotbalist un fiu, Edan, în vârstă de 15 ani. Iată ce nu știai despre Vica Blochina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vica Blochina. Vica Blochina a devenit cunoscută datorită scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului. Fosta concurentă de la Survivor România a avut o relație cu Victor Pițurcă, iar împreună au un băiat, Edan. S-a stabilit în România în urmă cu ceva ani și a făcut balet.

vica blochina tanaravica blochina tanara

Cine este Vica Blochina. Vica Blochina s-a născut în Lituania, dar în urmă cu câțiva ani s-a mutat în România. Vedeta a participat la numeroase show-ului de televiziune si a demonstrat că este o femeie puternică. L-a cunoscut pe Victor Pițurcă în perioada în care lucra într-un club din București.

Citește și: Vica Blochina și-a făcut operație de micșorare a stomacului: „Eu nu sunt obeză, am 15 kilograme în plus”

Citește și:Din ce câștigă bani Vica Blochina: „Acum 2 ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro”

Citește și:Cum arată steaua Tinei Turner de pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, după ce a murit. Andreea Antonescu a postat fotografiile: 'Exact cum merită un artist foarte mare'

Citește și:Anamaria Prodan a fost oprită de Poliție după ce a fost surprinsă la volanul unui dric Cadillac: „Ne-au pus câteva întrebări”

Cine este Vica Blochina

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975 , în Lituania, iar de câțiva ani s-a mutat în România. A făcut parte dintr-o trupă de balet din țara sa natală, iar în acea perioadă l-a cunoscut pe Victor Piturcă, cu care a avut o relație de 16 ani. Cei doi s-au iubit pe ascuns și au un băiat impreună. Vica Blochina s-a născut într-o familie modestă și iubitoare și a locuit impreună cu mama, tatăl și fratele său mai mic. Vedeta are o înălțime de 1.75 m înălțime și o greutate de 65 de kilograme.

Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Vin din Lituania, o țară mică cu 3,8 milioane de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Eram războinică de mică', a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina are un copil cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a trecut prin multe momente grele. Fosta balerină a avut o relație de 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă, iar împreună au un copil, pe Edan. La acea vreme, Pițurcă era căsătorit și avea o relație extraconjugală cu Vica Blochina.

După ce s-au despărțit, vedeta a încercat să îl convingă pe fotbalist să își recunoască copilul. Pentru a demonstra acest lucru, Vica a solicitat un test de paternitate, iar după ce rezultatul a ieșit pozitiv, Victor Pițurcă a plătit o pensie alimentară de 50.000 de euro. Dar și 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său.

Cum l-a cunoscut Vica Blochina pe Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost balerină la Clubul Melody din București, unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Vedeta a dezvăluit că fostul fotbalist a fost sincer cu ea încă de la început și i-a spus că niciodată nu își va părăsi soția. La acel moment, Vica Blochina avea 20 de ani, iar Victor Piturcă 39 de ani.Vreme de 16 ani, Vica i-a fost amantă. „Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic', a dezvăluit Vica Blochina în emisiunea online „Fiță cu Adiță'.

De-a lungul anilor, Vica Blochina a rămas în atenția presei și a fost implicată în numeroase scandaluri. Fosta balerină a participat la numeroase show-ului precum Ferma, Splash! Vedete la apă, Asia Express și Survivor România.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton