Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Are o carieră în tenis și a ajuns pe locul 84 mondial ATP la dublu

 Dumitrache Laura
.

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. După ce s-a zvonit că artista formează un cuplu cu Victor Cornea, ieri, Andreea Bălan a decis să le arate tuturor că iubește din nou. Vedeta se află în Germania, alături de celebrul tenismen, iar pe rețelele de socializare a postat imagini de la antrenamentul lui Victor Cornea. Iată cine este iubitul Andreei Bălan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Celebra artistă iubește din nou! Andreea Bălan nu se mai ascunde și le-a arătat fanilor săi că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Victor Cornea. În vârstă de 29 de ani, Victor Cornea este unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni de la noi din țară.

victor corneavictor cornea

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. Victor Cornea se numără printre cei mai apreciați tenismeni din România. În anul 2014, Cornea a devenit cunoscut după ce a apărut într-o imagine alături de președintele României, Klaus Iohannis, pe terenul de tenis. Iată cine este noul iubit al Andreei Bălan, Victor Cornea!

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit, cu 9 ani mai tânăr: „Întotdeauna să crezi în iubirea adevărată”. Artista, surprinsă în compania tenismenului Victor Cornea

Citește și:Andreea Bălan va cânta la botezul fiicei Andreei Antonescu. Ce moment pregătesc împreună: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă, astfel încât…'

Citește și:Theo Rose a publicat primele imagini alături de copilul ei și al lui Anghel Damian: „Am fost mai ingrozita de operație decat de…”

Citește și:Ce pretenții are Ramona Olaru de la bărbatul de lângă ea: „În primul rând să fie fidel…”. Cum a reacționat când a văzut în presă imaginile cu Denise Rifai și fostul ei iubit Cătălin Cazacu! / EXCLUSIV

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, s-a născut în Sibiu și este un tenismen român, iar de curând a urcat pe locul mondial 84 ATP în clasamentul de dublu, după ce a câștigat la Heilbronn Challenge Men, din Germania. Victor Vlad Cornea a devenit cunoscut după ce în anul 2014 a apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, pe un teren de tenis, imediat după ce președintele României a câștigat alegerile prezindențiale. „Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele.Toți vor să știe cum lovește minga, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem', spunea Cornea în 2016.

Vlad Cornea reușește să impresioneze cu abilitățile sportive și are deja două titluri cucerite în anul 2023, ambele în circuitul Challenger. Victor Cornea trece prin cel mai bun moment al său în tenis, iar de curând s-a aflat că formează un cuplu cu celebra Andreea Bălan.

Victor Cornea are două prezente pe tablourile principale ale turneelor ATP. În anul 2016, când a primit un wild-card alături de Victor Hănescu la ultima ediție a BRD Năstase Țiriac Trophy. Dar și în anul 2022, la Munchen, unde partenerul său a fost Petros Tsitsipas. În 2023, Cornea a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger.

Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea

Andreea Bălan nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a fost surprinsă în compania lui Victor Cornea, iar în cursul zilei de ieri, artista a postat câteva imagini din timpul antrenamentului. Cei doi se află împreună în Germania, la turnerul ATP Sttugart.

Cântăreața s-a arătat foarte încântată de acest sport și este foarte fericită alături de noul său iubit. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată', a scris artista pe Instagram. Andreea Bălan preferă să fie discretă cu viața sa personală și nu dorește să mai ofere informații despre viața sa sentimentală.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton