Cine este Viorel Cataramă. Omul de afaceri a fost căsătorit de două ori și are patru copii

 Dumitrache Laura
.

Cine este Viorel Cataramă. Viorel Cataramă se numără printre cei mai bogați afaceriști de la noi din țară. Este căsătorit cu medicul estetician Adina Alberts și au împreună o fiică. De asemenea, politicianul mai are trei copiii din căsniciile anterioare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Viorel Cataramă. Viorel Cataramă formează în prezent un cuplu cu medicul estetician Adina Alberts. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013, iar înainte de căsnicia cu celebra doctoriță, afaceristul a mai avut relații din care au rezultat trei copii.

viorel cataramaviorel catarama

Cine este Viorel Cataramă. Soțul Adinei Alberts are o carieră politică impresionantă și a ocupat mai multe funcții în cadrul Partidului Național Liberal. În aul 2019, Viorel Cataramă a candidat la Alegerile prezindetiale.

Citește și: Adina Alberts și soțul ei, Viorel Cataramă, împlinesc 10 ani de căsătorie. Cum plănuiesc să sărbătorească: „Doar așa ne simțim compleți'

Citește și:Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiți, timp de 10 zile: „Mi-am luat copilul şi am plecat, pentru că voiam să-l protejez. Soţul meu avea nişte…'

Citește și:Cătălin Bordea, prima reacție după zvonurile privind despărțirea de Livia: „Atât timp cât vem umor…'. Ce mesaj a postat pe Internet

Citește și:De ce fiica lui Răzvan Simion susține Bacalaureatul de două ori: „E o întreagă tevatură'. Ianca vrea să-și continue studiile în străinătate

Cine este Viorel Cataramă

Viorel Cataramă în vârstă de 68 de ani s-a născut la Bacău, pe 13 ianuarie 1955. Omul de afaceri a lucrat ca economist și șef de serviciu la Întreprinderea de Casete Radio și TV din București. În 1984 a fost angajat ca economist la Tehnoforestexport, iar în 1987 a fost numit Director pentru Europa de Est al firmei BELCO-Belgia la Camera de Comerț și Industrie a României.

Viorel Cataramă a ocupat mai multe funcții și poziții în cadrul Partidului Național Liberal și al altor organizații. În anul 2019 și-a format propriul partid, Dreapta Liberă. În anul 1990, Viorel Cataramă a înființat Societatea de Cultură și de Presă „Viitorul Românesc”.

Viorel Cataramă este căsătorit cu Adina Alberts

Viorel Cataramă este căsătorit de zece ani cu Adina Alberts, cunoscutul medic estetician. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de opt ani. Afaceristul a format un cuplu cu fotomodelul Adela Surugiu, iar împreună au un băiat, în vârstă de 23 de ani. De asemenea, Viorel Cataramă mai are două fete din prima căsătorie.

Viorel Cataramă se numără printre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Soția sa, Adina Alberts i-a făcut afaceristului numeroase operații estetice. Viorel Cataramă este foarte mândru de familia sa, în special de copiii săi. „Evident când se naşte un copil, e un moment de maximă bucurie şi fericire. Are 51 de centimetri lungime şi 3,59 kilograme la naştere”, declara afaceristul după nașterea fiicei sale, Briana.

Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost despărțiti

În anul 2010, Viorel Cataramă a cunoscut-o pe Adina Alberts la petrecerea lui Dan Pascariu. Ea avea 42 de ani, iar el 55 de ani. Cei doi au decis să formeze un cuplu, iar în 2011 cuplul anului s-au despărțit. La scurt timp după informațiile publicate în presă, medicul estetician și afaceristul s-au împăcat. În anul 2013, Viorel Cataramă și Adina Alberts au devenit părinți.

Am fost focusată doar pe învățat, experimentat, acumulat, perfecționat tot ce ține de această meserie. Și atât. Fără alte pasiuni, fără prea multe emoții, fără transpunere. Asta până l-am cunoscut pe actualul meu soț. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat radical. Am înțeles că, în relația cu soțul meu, eu trebuie să fiu femeia. Nu mai puteam fi masculul alfa în care mă transformasem în toți acești ani. M-am reevaluat și am decis că trebuie să mă reinventez Am reușit treptat să mă temperez, să cunosc și să aprofundez rolul femeii într-o relație de familie, să mi-l doresc, să îmi doresc să aduc pe lume un copil, să avem o familie frumoasă, toate astea în paralel cu meseria mea',, declarat Adina Alberts, în urmă cu ceva timp, pentru VIVA!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton