Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

 Dumitrache Laura
.

Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Vlad Ghermănescu e una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii 2023. Încă din primul episod, tânărul a declarat că este pregătit să le tenteze pe fetele aflate într-o relație, însă rămâne de văzut dacă îi va ieși. Vlad Ghermănescu se descrie ca fiind o fire cuminte și politicoasă și este nerăbdător să le pună pe jar pe concurente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Vlad Ghermănescu s-a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7, fiind dornic de noi experiențe. Tânărul este obișnuit să trăiască senzații tari, iar oportunitatea de a fi ispită masculină în emisiune îl va ajuta să încerce ceva nou.

Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. ispitaCine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. ispita

Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Încă de la început, tânărul în vârstă de 26 de ani s-a declarat nerăbdător să joace rolul de cuceritor și nu se teme că ar putea fi afectat. Vlad Ghermănescu susține că rolul de ispită îl caracterizează pe deplin.

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și:Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Citește și:Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii 2023. A participat și la Puterea Dragostei

Citește și:Cine este ispita Daria Cuflic de la Insula Iubirii. Are 25 de ani și s-a despărțit după o relație de trei ani

Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023

Vlad Ghermănescu are 26 de ani și este pompier militar. S-a inscris la Insula Iubirii pentru a deveni ispită pentru concurentele care vor intra în emisiune. Vlad Ghermănescu se consideră o persoană cuminte, educată și politicoasă și plănuiește să folosească toate aceste atuuri cu fetele. Tânărul are un aspect fizic atrăgător și este obișnuit să se implice în situații riscante.

Rolul de ispită și provocările asociate cu acesta îi vin foarte bine. Vlad Ghermănescu a urmat cursurile Facultății de Sport, dar și Facultatea de Prelucrare a Lemnului. Chiar și așa, ispita masculină a ales cariera de pompier militar. Tânărul pompier știe cum să trateze o fată și apelează la înfățișarea sa de bărbat politicos pentru a o cuceri. Motto-ul care îl descrie cel mai bine este „băiatul bun'.

Vlad Ghermănescu s-a integrat foarte bine pe Insula Iubirii. Fetele îi spun „Vlăduț' și nu au ezitat să-l ia cu ele la date-uri, căci tânărul e o fire petrecăreață și îi place să se distreze. În ediția de pe 21 iulie 2023, Cristina Rancov l-a ales din nou pe Vlad Ghermănescu pentru a ieși la întâlnire, semn că-i place compania lui.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 7

Ispitele masculine și cele femine îi supun pe concurenți la testul suprem, la Insula Iubirii 2023. Iată lista ispitelor masculine de la Insula Iubirii 2023: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Ahmad Daas, Alin Simoiu, Andrei Ifrim, și Matei Negrescu.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton