Cine este Xonia. Suferă de o boală autoimună

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Xonia. Xonia se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. A locuit ani de zile în Australia și Statele Unite ale Americii, iar în anul 2010 a devenit cunoscută publicului larg, după ce a lansat piesa My Beautiful One, împreună cu Deepcentral. Iată cine este Xonia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Xonia. Xonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. De-a lungul anilor a lansat piese care au devenit hit-uri. Vedeta a participat la Survivor România 2022, iar fanii au urmărit-o în cele mai dificile momente. Xonia s-a stabilit în SUA, dar mai vine în vacanță în România.

xonia-survivor-2xonia-survivor-2

Cine este Xonia. Xonia s-a născut pe data de 25 iunie 1989, în Melbourne, Australia. Numele ei real este Loredana Sachelaru, iar părinții ei sunt români. Ce nu știu mulți este că pe lângă faptul că e cântăreață, Xonia este și compozitoare, model, actriță și dansatoare.

Citește și: Cum arată Xonia după ce a avut probleme de sănătate și fața umflată.A întors toate privirile la VIVA! Party 2021

Citește și: Xonia, apariție de senzație, după izolare!A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:„M-a surprins că a păstrat…'

Citește și: Larisa Iordache se retrage din gimnastică:„Un nou capitol este gata să înceapă'

Cine este Xonia

Cine este Xonia. Xonia și-a descoperit talentul muzical încă de la o vârstă fragedă. A urcat pe scene internaționale încă de la 8 anișori. Câțiva ani mai târziu, la 14 ani, ea a semnat un contract cu o faimoasă casă de discuri din Australia, țară ei natală. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști cunoscuți, atât din România, cât și din străinătate, cum ar fi J Balvin și Kylie Minogue. În 2010, cântăreața a lansat melodia „My Beautiful One', împreună cu Deepcentral, și a fost cea mai difuzată piesă a anului, potrivit Media Forest.

Xonia a cochetat și cu alte domenii. În 2006, ea a fost aleasă să reprezinte Australia la un concurs de frumusețe intitulat „Miss Diaspora'. A și câștigat competiția, iar de atunci a apărut pe și mai multe scene ale lumii. Publicul a îndrăgit-o imediat pentru vocea ei inconfundabilă. Aceasta a absolvit cursurile unei școli celebre de muzică de peste Ocean, „Hollywood Pop Academy' din Los Angeles.

Xonia a avut probleme de sănătate

Xonia a dezvăluit că are probleme de sănătate, mai exact este vorba despre o boală autoimună din cauza căreia în urmă cu câțitva ani fața a inceput să i se umfle. La momentul acela, multi au crezut că artista s-a operat la față, dar ulterior a povestit public prin ce trece.

Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință., a povestit Xonia în cadrul unui interviu.

Cu cine se iubește Xonia

Totodată, Xonia a spus despre ea că e o persoană pozitivă și credincioasă. Are o familie minunată, care i-a fost mereu alături, lucru ce a ajutat-o enorm să treacă peste perioadele grele din viața ei.

„Sunt o persoană pozitivă și cu credință în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele, care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au știut și au înțeles prin ce trec. M-au susținut, încurajat și iubit necondiționat.', mai mărturisea Faimoasa de la Survivor România 2022.

În ceea ce privește viața sentimentală, Xonia a ales mereu să păstreze o oarecare discreție. Artista nu a dat prea mult amănunte despre cel care i-a cunoscut inima. Conform spuselor ei, se iubește cu un bărbat din Taiwan.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton