Cine este Xonia, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

 Lupescu Anca
.

Xonia intră în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Asta după ce în ediția de sâmbătă a show-ului a fost eliminată Emy Alupei, ca urmare a deciziei juriului. Începând de miercuri, 11 noiembrie, Xonia va participa la competiția stilului pentru a impresiona atât juriul, cât și pe colegele sale, cu veleitățile sale stilistice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața Xonia este ultima concurentă intrată în această competiție, după cum anunță Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities'.

Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!', spune Xonia, la prima întâlnire cu podiumul Bravo, ai stil! Celebrities'. 

Cine este Xonia, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities

Xonia, pe numele sau Loredana Sachelaru născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani,  până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri.

În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – Cant get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – Casanova', Brian Canham (Psuedo Echo – Funky Town').

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noahs Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Hollys Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlottes Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden).

În anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional Miss Diaspora', concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

În 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze, acolo unde au fost elevi și Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan.

Anul 2010 marchează colaborarea ei cu trupa Deepcentral și semnează single-ul „My Beautiful One', care numără, în  prezent peste 4 milioane de vizualizări.

Anul 2014 a marcat prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, superstarul columbian, își pune amprenta asupra noului single al cântăreței „I Want Cha”. Piesa devine rapid un imn de club, adunând peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube, în primele trei luni de la lansare.

A trecut printr-o perioadă îngrozitoare, din cauza unei boli care a transformat-o complet

Xonia și-a șocat fanii când a apărut cu fața umflată în public. Mulți au spus că s-a îngrășat sau că operațiile estetice ar fi distrus-o. Însă în realitate a fost vorba cu totul despre altceva.

69593784-10156742314339001-4289571889363288064-n69593784-10156742314339001-4289571889363288064-n

„Este o problemă medicală, am făcut niște analize și urmează să aflu și eu ce s-a întâmplat. Nu m-am trezit cu fața umflată peste noapte, este ceva ce s-a întâmplat încetul cu încetul. Încă nu am aflat ce s-a întâmplat pentru că am facut mai multe tipuri de analize, unele au fost trimise și în afară', a spus ea.

„Sunt foarte pozitivă'

Xonia a afirmat că se simte bine în pielea ei, dar că este îngrijorată de chipul care acum i s-a umflat foarte tare. Pe trupul său se poate vedea că nu exagerează atunci când își face poftele și că are grijă să aibă o alimentație cât mai corectă.

„Dacă m-aș fi îngrășat care era problema? În cazul meu nu este nimic grav, sper. Pot să îmi văd de viața mea și nu ascult de gurile rele. Oamenii arată că nu au cei șapte ani de acasă și nu știu să se comporte. Sunt foarte pozitivă și mă simt foarte bine', a mai spus vedeta.

Ulterior, artista a dispărut timp de 4 luni a dispărut din social media, iar când a reapărut, fanii au văzut-o din nou pe Xonia cea de dinainte.

‘Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare’, a spus Xonia pentru emisiunea ‘Showbiz Report’.

Xonia: „A fost un ‘cadou’ din partea lui Dumnezeu'

Xonia a mai mărturisit că toată această experiență traumatizantă a fost pentru ea o lecție incredibilă, care i-a dat ocazia să realizeze ce este cel mai important în viață. Artista a povestit însă și cum a reușit să se vindece de teribila afecțiune.

‘Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ‘cadou’ din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea.

Citește și: Mărturiile surprinzătoare ale bolnavilor de COVID-19. Au avut simptome diferite și ciudate: de la insomnie până la atacuri de panică

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge’

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declaratții

Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile’, a mărturisit Xonia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton