Cine este Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam. A locuit mulți ani în Franța și Elveția

 Dumitrache Laura
.

Cine este Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam. Îndrăgita artistă s-a căsătorit pentru a doua oară și este mai îndrăgostită ca niciodată. Anda Adam și-a unit destinele cu Yosif Eudor Mohaci, iar cununia civilă a avut loc înainte de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam. Artista s-a căsătorit civil cu logodnicul ei, bancherul care îi este partener de o bună perioadă de timp. Anda Adam a fost cea care a făcut marele anunț, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

anda adam yosifanda adam yosif

Anda Adam a distribuit pe contul personal de Instagram, surprinzându-și fanii din mediul online. Vedeta a fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, iar împreună au o fetiță. Anul trecut, cântăreața s-a despărțit de partenerul ei, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif.

Citește și:Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit cu Yosif Mohaci:'Să fie casă de beton, nu de piatră'

Citește și:Anda Adam, despre nunta cu Yosif Mohaci:”Nu ne-am decis încă dacă o să fie în România sau la Paris”

Citește și:„Era să rămân paralizat de la gât în jos”.Bursucu a pus capăt carierei de dansator după ce a suferit un accident grav

Citește și:Cum arată fiica Andei Adam.La 7 ani, Evelin este o adevărată vedetă pe Instagram

Cine este Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam

Anda Adam s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, cu Yosif Eudor Mohaci. Vedeta s-a despărțit de Sorin Nicolescu anul trecut, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Yosif Eudor Mohaci. Acesta este din Arad și a locuit multi ani în Franța și Elveția.

Yosif a mai fost căsătorit în 2018 și mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, Nicole. Acesta a avut o nuntă de lux în CipruPentru o perioadă, Anda Adam și Yosif și-au ținut relația departe de ochii presei, dar după ce a fost cerută în căsătorie, vedeta și iubitul ei au început să se afișeze împreună.

Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe contul de Instagram, imagini de ala cununia civilă cu Yosif Mohaci. Cei doi și-au unit destinele la Oficiul Stării Civile din Sectorul 1, București. „Noi am spus DA', a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu ea și soțul.
Anda apare extrem de fericită alături de partenerul ei și se declară o femeie fericită și împlinită. „Voiam să vă urăm sărbători fericite și să vă dăm și vestea că noi astăzi ne-am căsătorit. (…) Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Și vă urmăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi asta e cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumim că ne sunteți alături!', a mai declarat în mediul online artista.

Cum s-au cunoscut Anda Adam și Yosif

Frumoasa artistă a divorțat de tatăl fiicei ei, Sorin Nicolescu, iar ulterior l-a cunoscut pe Yosif Mohaci. Într-o emisiune tv, artista a dezvăluit cum l-a cunoscut pe actualul ei soț. Atât artista, cât și Yosif se aflau la munte împreună cu fiicele lor.

Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite, fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a devenit întipărit în minte chipul lui, imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta? Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât, l-a recunoscut fetița mea. (…)Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere', a declarat Anda Adam, conform protv.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton