Cine este Zaid Mohannad de la Chefi la cuțite. A lăsat Abu Dhabi pentru Zalău

 Dumitrache Laura
.

Cine este Zaid Mohannad, de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Zaid Mohannad se numără printre cei 21 de concurenți aleși pentru a merge mai departe la Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul a primit tunica portocalie și face parte din echipa lui Sorin Bontea. Zaid Mohannad vine din Abu Dhabi, dar s-a stabilit în România, mai exact în Zalău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Zaid Mohannad, de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Zaid Mohannad i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite, cu preparatele sale. Tânărul a trecut de preselecții cu un preparat puternic condimentat, iar după probele din bootcamp a fost ales să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

Chefi-la-cutite_ep16_6Chefi-la-cutite_ep16_6

Cine este Zaid Mohannad, de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Zaid Mohannad s-a născut în Abu Dhabi, dar în prezent locuiește în România. I-a convins pe chefi că merită o șansă și a trecut de preselecții și a fost ales de Sorin Bontea să facă parte din echipa lui.

Citește și: Cine este Raluca Hulubei de la Chefi la cuțite. A înscris-o în competiție și pe prietena ei, Mirela Chiroabă, din echipa lui Sorin Bontea

Citește și:Cine este Monica Iliescu de la Chefi la Cuțite. Este laborant chimist și l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu

Citește și:Oana Zăvoranu, anunț surprinzător după ce a confirmat divorțul de Alex Ashraf: „Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine'. Vedeta a șters toate pozele cu ei de pe Instagram

Citește și:Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la Cuțite, după ce Florin Dumitrescu a folosit amuleta la battle: „Ce n-ai înțeles? Zici că ești nebun!”. Ce l-a scos din sărite

Cine este Zaid Mohannad, de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Zaid Mohannad are 27 de ani și vine din Abu Dhabi, a studiat cinci ani la o facultate din Iordania, apoi s-a mutat în România. Zaid Mohannad locuiește în Zalău, si a decis să participe la Chefi la cuțite, sezonul 12. Experiența show-ului culinar îi va oferi șansa de a crește în bucătărie. Mohannad este fascinat de Zalău și de peisajele din România. De asemenea, tânărul a declarat că este încântat de mâncărurile românești, iar la preselecții le-a gătit juraților un preparat condimentat.

După probele din bootcamp, Zaid Mohannad a primit tunica portocaliu și a fost ales în echipa lui Sorin Bontea. Jurat de la Chefi la cuțite a fost impresionat de talentul culinar al lu Zaid Mohannad.

Echipele juraților de la Chefi la cuțite, sezonul 12

Fiecare jurat a nominalizat șapte concurenti pentru a face echipă în competiție. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor lupta la Chefi la cuțite, sezonul 12, și vor fi mentori pentru concurentii lor. Echipa lui chef Sorin Bontea, reprezentată de culoarea portocalie sau Echipa Soarelui Răsare, este alcătuită din: Valentin Timofte – cuţitul de aur, Cristina Sabău, Mihaela Bărbosu, Mirela Chiroabă, Maryoris Hurtado, Ioan Frăţilă şi Zaid Mohannad (Habibi).

Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea magenta sau Amanita Regală şi este formată din: Janni Alexandridis – cuţitul de aur, Horia Manea, Maria Paraschiv, Dan Olar aka Ursu, Mioara Sîrbușcă, Ioana Dehelean şi Alexandru Bunea.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu poartă în acest sezon culoarea turqoise sau Saint Tropez şi şi se pune în formaţie de atac culinar cu Alex Mihoc – cuţitul de aur, Raluca Hulubei, Monica Iliescu, Răzvan Mincă, Fabian Soare, Nadd Hu şi Cosmin Berki.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton