Cine îi ajută pe Andreea Ibacka și pe Cabral în creșterea celor doi copii ai lor: "Și noi suntem foarte prezenți..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de ani de zile, iar rodul iubirii lor sunt Namiko și Tiago. Prezentatoarea Tv se declară o femeie împlinită, iar recent a vorbit despre viața de familie, dar și cine îi ajută pe ea și pe Cabral în creșterea celor doi copii ai lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 15 ani și au doi copii minunați. Au o viață profesională de succes, iar familia reprezintă totul pentru ei. Prezentatoarea emisiunii Happy Cafe susține că în prezent se simte împlinită, iar familia ei e completă. Vedeta a dezvăluit cum își organizează viața de familie, dar și cum se descurcă cu doi copii.

andreea ibacka si cabral copiiandreea ibacka si cabral copii

Andreea Ibacka se numără printre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară, iar Cabral este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune. Cei doi sunt îndrăgiți de mii de internauți și sunt activi pe rețelele de socializare. După 15 ani de relație și 12 de căsnicie, actrița a vorbit despre viața de familie pe care o trăiește alături de Cabral.

Citește și: Ce regulă respectă Cabral și Andreea Ibacka în căsnicia lor, de 12 ani: „Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu…'

Citește și:Andreea Ibacka și Cabral au fost în vacanță, cu copiii, la Veneția: 'Reacția fetiței mele a…'/ EXCLUSIV

Citește și:Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină”

Citește și:Cum arată mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei. Tatăl artistei va organiza un parastas în memoria ei: „Sunt lucruri pe care nu le poți descrie în cuvinte”

Andreea Ibacka a dezvăluit cine îi ajută pe ea și pe Cabral în creșterea celor doi copii ai lor

Cabral și Andreea Ibacka au o familie frumoasă și au împreună doi copii minunați, Namiko și Tiago. Cei doi reușesc foarte bine să se împarte între viața profesională și viața de părinți. Andreea Ibacka a dezvăluit cum reușește să plănuiască vacanțele în care pleacă alături de copiii ei, De asemenea, vedeta tv a mărturisit cine îi ajută pe ea și pe Cabral în creșterea micuților. Părinții și bunicii lor sunt întotdeauna alături de ei și îi ajută la fiecare pas.

„Da, ne ajută. Sigur că și noi suntem foarte prezenți, în limita programului și cred că e important să facem noi anumite activități cu copiii și vacanțele și weekendurile, dar da, în cursul săptămânii mai avem nevoie și de ajutor. Sunt bunicile, și mama și soacra, care sunt prezente și mai avem cu cel mic un ajutor, o bonă, temporar. Probabil încă câteva luni ne bazăm și pe prezența ei', a povestit actrița, potrivit playtech.

Andreea Ibacka: „De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc”

Andreea Ibacka a povestit că s-a obișnuit să plănuiască vacanțele cu cei doi copii și îi este usor să facă bajgajele pentru toți membrii familiei.Vedeta recunoaște că atunci când pleacă în vacanță cu familie ei trebuie să fie foarte atentă cu bagajele, deoarece Tiago și Namiko au nevoie de multe lucruri.

„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte. Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite. Dar, atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc, 3-4 ținute le învârt între ele, îmi ajung, dar pentru ei trebuie să am schimburi suficiente, să am toată farmacia cu mine în caz că apare vreo urgență, jucării, cărți și așa mai departe', a mai spus aceasta.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

Andreea Ibacka și Cabral s-au plăcut din prima clipă și sunt împreună deja de 15 ani. Între cei doi există o diferență de vârstă de 8 ani, dar acest lucru nu le-a afectat relația. Andreea Ibacka ne-a declarat cum a reușit să gestioneze problemele, timpul și sarcinile în familie.

Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă).„ ne-a declarat Andreea Ibacka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton