Cine l-a consolat pe Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia: "A suferit foarte mult. A venit la mine, ne-am simțit bine..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cine l-a consolat pe Cătălin Bordea, după divorțul de Livia. Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, când soția sa, Livia, a decis să pună punct mariajului, ca apoi să înceapă o relație cu Spike. Din fericire, Cătălin Bordea a avut alături un prieten adevărat din domeniul shwobiz-ului, care a dezvăluit abia acum cum l-a ajutat pe comediant în acele momente de cumpănă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a suferit foarte mult,tunci când Livia a decis să divorțeze de el, după un mariaj de 9 ani. Lovitura care l-a copleșit pe comediant a fost faptul că, la scurt timp, fosta soție s-a aruncat în brațele lui Spike, nașul de nuntă de la cununia celor doi. Printre oamenii ce i-au fost alături lui Bordea în perioada care a urmat, s-a numărat și Nelu Cortea, cei doi cunoscându-se din facultate. Cortea a povestit cum Bordea a venit la el ca să-și aline durerea și să-i spună ce avea pe suflet.

catalin-bordea-1-2catalin-bordea-1-2

Cine l-a consolat pe Cătălin Bordea, după divorțul de Livia

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt buni prieteni încă din perioada facultății. Cortea tocmai a dezvăluit că după divorțul de Livia, Bordea a venit la el acasă pentru a-și alina suferința vorbind cu un prieten adevărat. De asemenea, Cortea are mare încredere în calitățile tovarășului său, pe care îl vede însurat și poate chiar tătic în perioada următoare.

Citește și: Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: „I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost…

Citește și: Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț: „După America Express mi-am dorit. Începusem să…

Citește și: Cum gestionează Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, neînțelegerile și gelozia în cuplu: „Suntem două caractere foarte puternice. De obicei, eu sunt mai impulsivă și mă cert…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Anca Pandrea de sărbători, la 12 ani de la moartea lui Iurie Darie: „Am avut o greutate a sufletului. Am încercat să mă adun, să nu mă mai apese acești aburi de moarte și de plecare…’ / EXCLUSIV

Acum, că e liber, domnișoarele stau mai mult, insistă mai mult, că cine știe?! Dar bravo lor, recomand, e un produs de calitate, premium, băiat bun. Păi ce a zis și el în podcastul în care a mărturisit totul, da, a avut momente grele, a suferit foarte mult. Dar acum e bine.

N-a venit să doarmă pe canapea. A venit la mine, am băut o bere, am mai povestit, am mai râs, ne-am simțit bine, s-a dus acasă la el, am copii, dracu, nu culc toți bețivii pe canapea. A nu se scoate din context!„, a declarat Nelu Cortea pentru CanCan.ro.

Cătălin Bordea, primele declarații despre Olga Barcari, femeia alături de care a petrecut Revelionul

De la divorțul de Livia, Cătălin Bordea a fost surprins în compania altor domnișoare, însă a declarat tot timpul că este singur. De data aceasta, cancan.ro a scris că Bordea ar avea o relație cu Olga Barcari, una dintre hairstylistele vedetelor. Potrivit aceleiași surse, cei doi ar fi petrecut Revelionul împreună, la clubul de comedie al lui Bordea, de pe Calea Victoriei.

Cătălin Bordea a negat că Olga Barcari ar fi iubita lui și a subliniat că nu se gândește sub nicio formă momentan să își refacă viață sentimentală la acest moment. Cât despre Olga, comediantul susține că îi este doar o foarte bună prietenă, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

„Pe Olga o cunosc de foarte mult timp. O cunosc de vreo 13 ani. Este o femeie absolut minunată și orice bărbat ar fi norocos să fie într-o relație cu ea. Îmi este o prietenă foarte bună și îmi aduce multă liniște în perioada asta. Nu mai cred însă în relații de pansament. Nu pot să chinui un om cât timp eu încă mă refac. Nu are cum să nu îți placă Olga, e realizată, e muncitoare, e amuzantă și foarte frumoasă. Dar este pentru un bărbat care își dorește o relație și e echilibrat sufletește.

Dar nu mă gândesc la nici o relație cu nimeni. Când voi fi pregătit pentru asta nu știu. Momentan mă axez doar pe viața profesională. Nu mă bag într-o relație având în vedere că am fost scos din una destul de recent. E nedrept. Eu mai am mult până să mă iubesc pe mine. Voi fi într-o relație doar pentru că sunt singur nu ca mă simt singur’, a declarat Cătălin Bordea pentru CanCan.ro.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton