Cine moștenește întreaga avere a Natașei Raab. Actrița vorbea deseori despre moarte: "Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot..."

 Dumitrache Laura
.

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023. Actrița suferea de Parkinson, iar în ultimii doi ani de viață a suferit foarte mult. Natașa Raab nu mai avea pe nimeni, după ce soțul, mama și fratele au decedat. Femeia care a îngrijit-o până în ultima clipă de viață a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe de viață ale actriței. Iată cine a moștenit averea Natașei Raab!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Natașa Raab a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. Luni, 23 octombrie, Natașa Raab a plecat dintre noi, la vârsta de 70 de ani. Actrița a renunțat la scenă, în urmă cu șase ani, după ce a fost diagnosticată cu o boală neurologică.

natasa raab in tinerete actritanatasa raab in tinerete actrita

Natașa Raab avea nevoie de ajutor, iar în urmă cu doi ani s-a mutat la țară, la prietena ei, Victoria Velea. Aceasta a avut grijă de îndrăgita actriță și a fost lângă ea până în ultima clipă de viață. Femeia a făcut dezvăluiri emoționante despre durerea pe care o avea Natașa Raab și a mărturisit că actrița nu își mai dorea să trăiască. Iată cine a moștenit averea actriței!

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Natașa Raab. Actrița s-a stins din viață la 70 de ani, bolnavă de Parkinson

Citește și:De ce Iulia Vântur nu vrea cetățenie indiană, deși locuiește de 10 ani în India: „Eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am…'

Citește și:„M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Citește și:Cum se simte mama lui Lili Sandu, după ce a fost diagnosticată cu poliradiculonevrită: „Nu există tratament, îți paralizează picioarele…'. Este internată de 4 săptămâni

Cine moștenește întreaga avere a Natașei Raab

Natașa Raab sau Coana Chiva, din celebra reclamă tv la lactate, a încetat din viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Îndrăgita actriță a fost diagnosticată cu o boală gravă, Parkinson, iar în ultimii ani din viață a avut nevoie de îngrijiri. Prietena ei, Victoria Velea, a îngrijit-o și au locuit împreună la țară. Femeia a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe de viață ale actriței. De asemenea, a mărturisit că Natașa Raab i-a dăruit toată averea.

'I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo', a mai mărturisit Victoria Velea pentru Playtech Știri.

Ultimele clipe din viață actriței Natașa Raab

Natașa Raab a suferit de Parkinson, iar în urmă cu doi ani s-a mutat la țară, la prietena ei, Victoria Velea, care a avut grijă de ea. Aceasta a declarat că actrița se simțea rău și nu mai voia să mai trăiască. Natașa Raab va fi înmormântată miercuri, 25 octombrie, la Craiova.

'Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât 'Vreau apă!'.Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui., a spus femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raab.

„Natașa mai încerca să-mi vorbească despre moarte”

Se pare că actrița presimțea că va muri și i-a spus prietenei sale în ce rochie vrea să fie înmormântată. 'Ea mai încerca să-mi vorbească despre moarte, dar nu am lăsat-o, voia să o îmbrac într-o rochie cu buline, mai veche, pe care o avea de când era tinerică, de pe vremea când era fotomodel, dar nu îi mai venea, îi era prea mică.-am cumpărat eu însă un costumaș nou, cu negru și cu gri. Acum mergem la capela din Craiova, unde a fost depus sicriul, preotul ne-a spus că mâine va avea loc înmormântarea, aici, la Craiova', a mai spus pentru sursa citată, Victoria Velea.

Natașa Raab a filmat ultima ei reclamă la iaurt, în urmă cu doi ani, la Craiova. Echipa de filmare a mers la țară, unde locuia ea, dar nu a fost filmată, ci doar i-a fost înregistrată vocea, deoarece nu se mai putea deplasa. „A mai prins o reclamă, la iaurt, în urmă cu doi ani, venise aici echipa de filmare. Din păcate, nu au mai filmat-o, pentru că de-abia se mai ținea pe picioare, dar i-au înregistrat vocea. A fost tare fericită', a mai adăugat Victoria Velea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton