Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și..."

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi încearcă să se obișnuiască acum cu viața alături de patru copii, dar nu duce lipsă nici de ajutoare. Soțul ei, Cosmin Curticăpean, care și lucrează, îi e alături, dar și părinții acestuia, care locuiesc alături de ei pentru o perioadă. Laura Cosoi are ajutor și la curățenie, iar astfel reușește să acorde timpul cuvenit fetiței sale nou-născute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi o consideră pe fetița ei, Aida, un dar divin, asta pentru că cea pe care o îmbrățișează astăzi și-a anunțat venirea într-un vis. Se întâmpla în urmă cu doi ani, când actrița nu mai avea în plan un copil. Atunci când a rămas însărcinată, vedeta a înțeles că acel vis premonitoriu devenea realitate. Astăzi, viața Laurei Cosoi și a partenerului ei de viață e completă lângă Rita, Vera, Lara și Aida.

laura cosoi 08laura cosoi 08

Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut

Laura Cosoi încearcă să nu se streze prea mult în această perioadă, deși are tot mai multe responsabilități și fiecare dintre fetițe o vrea aproape. Vedeta are, însă, și câteva ajutoare de nădejde, altfel s-ar fi simțit copleșită.

„Că veni vorba de ajutor, toată lumea mă întreabă și despre treaba asta. În acest moment de bază este Cosmin, care mă ajută foarte mult fetele, deși lucrează. Sunt și părinții lui alături de noi pentru câteva zile, apoi vor pleca înapoi la Mureș. Am pe cineva care mă ajută la curățenie, deci nu sunt fără ajutoare. Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația. Pentru că cea mică stă la sân nonstop, pentru că așa se declanșează laptele. Lara a scăpat și ea de scutec, cred că de vreo două săptămâni, trebuie să fiu foarte vigilentă în tot procesul acesta. Totodată, cei mari au și eu nevoie de chestii. A fost interesant. Trebuie să o iei ușor, mai faci o glumă cu tine, cu cei din jur, altfel ești copleșit. Mai ales dacă nu dormi, cu toate e de neimaginat. Dacă știu că totul se rezolvă de la sine, trece. Dinamica de la o săptămână la alta e cu totul alta', a povestit Laura Cosoi în mediul online.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc” / EXCLUSIV

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Cum și-a cunoscut Laura Cosoi soțul

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost întâi amici, apoi au ajuns să formeze un cuplu. S-au descoperit treptat și au înțeles că pot avea o viață frumoasă împreună.

„Noi ne-am cunoscut în urmă cu mulți ani, în 2003. Eu pe atunci jucam în „La bloc, el nu trăia în București, dar ne-am întâlnit la un restaurant. Atunci n-am vorbit, el doar m-a văzut, eu doar îl știu așa ca energie, că era la masa de lângă, și la câteva luni după aceea ne-am întâlnit la munte, la Predeal. A venit la mine, mi-a zis că m-a văzut cu ceva timp în urmă și că a vrut să mă cunoască și, în fine, am făcut o poză atunci, pe care o avem și astăzi. Este, practic, poza din seara în care ne-am cunoscut, deci în 2003.

N-am avut niciodată nimic în comun mai mult de o prietenie, amiciție, în toți anii ăștia, fiindcă fie el era într-o relație, fie eu eram, motiv pentru care nu s-a potrivit. Cam așa ne-am cunoscut, și apoi ne tot vedeam, mai beam câte-un suc, mai povesteam la telefon, că eram amici și nu mi se părea c-o să fim vreodată împreună, nici nu se punea problema. Și, deodată, ne-am apropiat mai mult și am devenit un cuplu. Dar poza aceea era mai veche, era de pe vremea când eram amici, nu eram iubiți atunci, și ne și știam de mult. Iar în vileag ne-am dat noi, în sensul că am postat eu pe blog că am început o relație nouă, fără să fie paparazzii, că n-au avut poze cu noi decât după mult timp„, povestea Laura Cosoi, pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton