Cine o ajută pe Monica Roșu să-și crească fiica, pe lângă soțul ei: „Alya o strigă mama, dar i-am explicat că este...”. Declarații despre al doilea copil

 Radulescu Ruxandra
.

Cine o ajută pe Monica Roșu să-și crească fiica, pe lângă soțul ei. Campioana la gimnastică, Monica Roșu, s-a retras în urmă cu ceva timp din sportul de performanță și a devenit mămica unei fetițe. Fosta gimnastă a cucerit aurul la Olimpiadă și la Campionatele Europene în 2004. În prezent, Monica Roșu este mama unei fetițe care merge deja la grădiniță și e posibil să calce pe urmele mamei sale, în ceea ce privește sportul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine o ajută pe Monica Roșu să-și crească fiica, pe lângă soțul ei. Monica Roșu s-a făcut remarcată ca gimnastă în anul 2004, când a cucerit medalia de aur la Olimpiada de la Atena, dar și la Campionatele europene de la Amsterdam, din același an. Marea campioană s-a retras din sportul de performanță și s-a dedicat vieții de familii. Ea are o fiică alături de soțul ei, iar micuța a început grădinița. Iată ce spune vedeta despre venirea pe lumea a celui de-al doilea copil.

https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2014_12_13743415_2-monica-rosu-psp29https___www.prosport.ro_wp-content_uploads_2014_12_13743415_2-monica-rosu-psp29

Cine o ajută pe Monica Roșu să-și crească fiica, pe lângă soțul ei

Monica Roșu a decis să iasă din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani, după ce a atins apogeul carierei în 2004 și a cucerit aurul atât la Jocurile Olimpice de vară cât şi la Campionatele Europene de Gimnastică de la Amsterdam.

Campioana este mama unei fetițe, iar în privința celui de-al doilea copil, Monica Roșu spune că adeseori s-a gândit că ar fi bine ca micuța ei să mai aibă un frățior, sau o surioară. Cu toate acestea, e de părere că fiica ei este îndeajuns.

Citește și: https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/cum-aflat-fiica-lui-constantin-codrescu-a-fost-infiata-3218422

Citește și: „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”. Claudia Pătrășcanu i-a deschis un nou proces în instanță lui Gabi Bădălău. Artista vrea să obțină acordul de a-i duce pe cei mici în vacanță

Citește și: „Nu vreau să râdă lumea de mine, dar…”. Cum a trecut văduva lui Marin Moraru peste moartea regretatului actor, la 7 ani de la deces. Drama care i-a marcat viața artistului

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia: „Sunt dezamăgită, mâhnită și dezgustată…”

Momentan nu… Este o întrebare destul de rapidă, pentru că nu am apucat să mă dezmeticesc. Știi cum este, poate în interiorul tău te mai gândești să mai aibă copilul pe cineva, să nu rămână singură, dar în ziua de azi este foarte greu să crești un copil dacă nu ai ajutor.

Luăm totul pe rând, ne bucurăm de ea, de fiecare etapă a vârstei. Când plecăm în vacanțe, plecăm toți 3. Când este o urgență și trebuie să plecăm amândoi, vine mama mea. Alya o strigă pe mama mea, mama',dar i-am explicat că este mama mea.', a spus Monica Roșu pentru Playtech Știri.

Fiica Monicăi Roșu e pasionată de sport: „O să facă sport sigur”

După o scurtă carieră în televiziune, Monica Roșu s-a dedicat familiei, mai ales fiicei sale, ce pare să aibă o pasiune pentru sport, chiar dacă e doar la grădiniță.

Viața de mămică este frumoasă, agitată, palpitantă, este cu de toate. Mai ales cu foarte puțin timp pentru mine. Acum respir pentru că a început grădinița și mai pot face din treburi și din lucruri. Ne bucurăm de ea.

Nu știu dacă vrea să îmi calce pe urme, ea spune că vrea să facă gimnastică. Știe deja câteva elemente, pe care nu i le-am arătat eu. Fizionomia pe care o are ar ajuta-o în acest sport. Totuși, este mult prea mică. Uneori spune că ar vrea să facă tenis. Ea m-a văzut o singuă data pe youtube, dar nu știa dacă e mami sau nu e mami, nu prea semănam.

Oricum, o să facă sport sigur, va face mișcare, dar depinde de ea dacă va face de performanță sau nu. Azi dimineață înainte să o duc la grădiniță îmi zicea să mai stăm puțin împreună. Este o perioadă mai grea, se obișnuiește cu colectivul. Eu mă obișnuiesc cu schimbările.

Eu văd pozele de la grădiniță, văd că este fericită și am încredere că este pe mâini bune și important este că ea se simte bine.', a spus fosta gimnastă, pentru sursa menționată.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton